SiolNET. Planet TV Bar
1,27

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Sandi se izpove Tomažu: Ko gre za družino, sem zelo čustven #video

1,27

termometer

Bar - Sandi
Foto: Planet TV

Tomaž Jeraj, ki je včeraj presenetil barovce in bo v tem tednu opravljal nekakšno vlogo inšpektorja, si je vzel čas, da od blizu spozna tekmovalce. Sandi mu je med pogovorom ob kavi zaupal nekaj družinskih stvari, ki so se dotaknile tudi sicer zelo strogega Tomaža.

Sandi, ki ga imajo sotekmovalci za najbolj pridnega, sposobnega in tudi sicer prijaznega barovca, je Tomažu zaupal, da so imeli doma kmetijo, a je morala njegova družina decembra lani kmetovanje opustiti. "Zemljo smo dali v najem, hlevi so prazni," je povedal in pojasnil: "Pred štirimi leti sem izgubil očeta in mama je bila zaradi kmetije že močno zgarana. Jaz pa tudi že osem let garam v gostinstvu in nisem mogel tako zelo veliko pomagati na kmetiji."

Delček Sandijevega pripovedovanja si lahko ogledate v videu spodaj, še več pa ne zamudite nocoj ob 22.30 na Planetu, ko bo na sporedu nova epizoda Bara.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 22.30 in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu oddaja v živo.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar Planet TV Vid: Bar sem moral zapustiti, še preden je bil čas za taktiko #video Bar na Planet TV Planet TV Barovci v šoku: Za vrat jim bo dihal Tomaž Jeraj #video bar Planet TV Sandi: "Vzemi krpo v roke pa idi pucat'" #video Bar Planet TV Kovčke so spakirali novoselci, na koncu sta odšla le Tadej in Vid #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 105
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin