SiolNET. Planet TV Bar
1,79

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Sandi izgubil živce: Hvala vsem, kako ste glupi! #video

1,79

termometer

Bar - Sandi in Nika prepir |  | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Bitka med staroselci in novoselci se očitno zaostruje. Vse več je živčnosti, taktiziranja in slabe volje. Tokrat sta se na nasprotnih bregovih znašla Nika in Sandi.

Nika, ki je delala v dopoldanski izmeni, je kmalu po prihodu v lokal naletela na neprijetno presenečenje. Točilni pult je bil umazan, pričakala jo je tudi gora umazane posode. Za to je okrivila Sandija, ki je prejšnji dan delal za točilnim pultom. A Sandija so obtožbe močno ujezile, saj pravi, da je za seboj ob koncu izmene temeljito počistil.

"Pa saj si bila zraven, Nika. Hodila si mimo in videla, da ni umazano, da smo vse počistili," je bil besen Sandi, ko ga je Nika začela obtoževati. "Nisem pozorno gledala, ker sem čistila svoj zgornji rajon," mu je odvrnila. Sandi je bil iz minute v minuto bolj jezen. "Hvala vsem, kako ste glupi!" je celo izjavil in dodal, da ima dovolj tega, da je on kriv za vse.

Delček prepira Nike in Sandija si lahko ogledate spodaj, kako se je razpletel spor glede čiščenja, pa izveste že nocoj v novi epizodi Bara, ki bo na sporedu ob 22.30 na Planetu!

Resničnostni šov Bar lahko spremljate od torka do petka ob 22.30 na Planetu. Vsako soboto si oddajo lahko ogledate v živo ob 20. uri pred TV-zasloni ali pa postanete del občinstva v Baru na Kongresnem trgu 3. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar na Planet TV Planet TV Matej: To mi res pomeni vse na svetu, brez tega lahko umrem #video Planet TV Se v Baru rojeva nova romanca? Bar na Planet TV Planet TV Barova golobčka padla v resno razpravo o varanju Bar - Gašper Planet TV Kaj se dogaja v Baru? Gašper še vedno del šova!
delitve: 63
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin