SiolNET. Planet TV Bar
1,74

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Srečko popolnoma izgubil živce: Začni delati ali pa pripravi kovčke! #video

1,74

termometer

Bar na Planet TV |  | Foto:

V soboto so se pravila igre v Baru obrnila na glavo. V prihodnjih treh tednih se bosta v zaslužku merili ekipi starih in novih barovcev. Ekipa, ki se bo slabše odrezala, bo morala pripraviti kovčke in zapustiti šov. Zaradi novih pravil pa sta se že hudo sprla Srečko in Gašper.

BAR oddaja v živo Planet TV Nov preobrat v Baru: del ekipe barovcev lahko postanete tudi vi!

Barovci bodo zdaj res morali zavihati rokave. Zaradi neusmiljenih novih pravil, po katerih se bodo stari barovci pomerili z novimi, bo ekipa, ki se bo slabše odrezala v skupnem zaslužku, morala zapustiti šov.

Ta novost je najbolj do živega prišla Srečku, ki si res želi zmage, zato se je odločil, da v svoji ekipi ne bo trpel tistih, ki ne bodo pripravljeni delati. Najprej se je lotil Gašperja, ki po njegovem mnenju ni dovolj aktiven in večino dneva prespi. Med njima je izbruhnil prepir in leteli so očitki v obe smeri. Več v priloženem videu spodaj.

Ali ima Srečko prav, presodite sami. Več pa v jutrišnji oddaji Bar na Planetu.

Resničnostni šov Bar lahko spremljate od torka do petka ob 22.30 na Planetu. Vsako soboto si oddajo lahko ogledate v živo ob 20. uri pred TV-zasloni ali pa postanete del občinstva v Baru na Kongresnem trgu 3. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
BAR oddaja v živo Planet TV Kdo je najbolj len barovec? #anketa BAR oddaja v živo Planet TV Bar je zapustila Maruša! BAR oddaja v živo Planet TV Maruša po odhodu iz Bara: Pogrešala bom kamere! #intervju #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 54
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin