SiolNET. Planet TV Bar
0,55

termometer

 • Messenger
 • Messenger
Bar na Planet TV

Bar med najbolj pogostimi iskanji na spletu v letu 2018

0,55

termometer

BAR oddaja v živo
Foto: Bojan Puhek

Katere osebe, kraje in stvari smo Slovenci največkrat iskali na spletu v letu 2018? Med tremi najpogostejšimi iskanji na spletu se je v letu, ki se počasi izteka, znašel tudi resničnostni šov Bar, ki ga od torka do sobote zvečer lahko spremljate na Planetu.

Google je danes objavil rezultate Leto v iskanju 2018, ki nudijo edinstven vpogled v glavne trenutke in trende letošnjega leta. Rezultati vključujejo tudi podatke o iskanjih na Googlu v Sloveniji. Največjo pozornost Slovencev v letu 2018 sta pritegnila dva dogodka - svetovno prvenstvo v nogometu in volitve. Na tretjem mestu najbolj priljubljenih iskanj v Sloveniji pa se je znašel resničnostni šov Bar, ki ga lahko spremljate na Planetu.

Med zabavnimi televizijskimi vsebinami je Bar dosegel celo prvo mesto, na devetem in desetem mestu pa sta šov The Biggest Loser Slovenija in odlična turška nadaljevanka Istanbulska nevesta

Voditeljica resničnostnega šova Bar Jasna Kuljaj. Voditeljica resničnostnega šova Bar Jasna Kuljaj. Foto: Bojan Puhek

Najbolj priljubljena splošna iskanja v Sloveniji

 1. Svetovno prvenstvo v nogometu
 2. Volitve
 3. Bar
 4. Meghan Markle
 5. Evrovizija

Najbolj iskane osebe v Sloveniji

 1. Meghan Markle
 2. Natalija Gros
 3. Tina Maze
 4. Burak Özçivit
 5. Khloé Kardashian

Najbolj iskani dogodki v Sloveniji

 1. Svetovno prvenstvo v nogometu
 2. Volitve
 3. Evrovizija
 4. Črni petek
 5. Zimske olimpijske igre
Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 22.30 in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu oddaja v živo.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar na Planet TV Planet TV Barovski inšpektor Tomaž Jeraj obljublja: Še se bom vrnil bar Planet TV Tea klofnila Kikija #video Bar na Planet TV Planet TV Tea naskočila Mateja in sprostila njegovo napetost #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 65
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin