Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
29. 6. 2018,
10.28

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20

1

Natisni članek

resničnostni šov Bar Bar Tanja Balabanič

Petek, 29. 6. 2018, 10.28

5 let, 9 mesecev

Po posvečanju poslu bo dala zdaj prednost ljubezni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20

1

Tanja Balabanič | Foto Facebook

Foto: Facebook

Zgovorna Tanja Balabanič, ki ste jo pred tremi leti spoznali v resničnostnem šovu Bar na Planet TV, je v času, odkar je nastopila v šovu, močno garala. Zdaj ko je na poslovnem področju dosegla, kar si je zadala, in ko se je preselila na svoje, pa bo našla čas tudi za ljubezen.

Resničnostni šov Bar se kmalu vrača na Planet TV. Če želite biti tudi vi del najbolj zabavnega, glasnega in nepozabnega šova v Sloveniji, se prijavite TUKAJ!

"Saj veste, kaj pravijo … Najprej štalca, pol pa kravca," se pošali vedno nasmejana Tanja, ki je zadnja tri leta dajala prednost poslu. "Po koncu šova sem se preselila na Obalo in tam dve leti delala v enem od lokalov. To obdobje je bilo res noro, ker saj veste, da se v gostinstvu dela do poznih ur in veliko prežura."

Tanja veliko časa preživi v telovadnici, saj je njena velika strast vadba crossfit. | Foto: Facebook Tanja veliko časa preživi v telovadnici, saj je njena velika strast vadba crossfit. Foto: Facebook

A pred letom dni je začutila, da je čas, da se poslovi od strežbe in nočnega življenja, ter se vrnila v prestolnico. Našla si je službo v klicnem centru in komunikativna ter pridna, kot je, nato hitro napredovala v mentorico centra. "Res sem vesela, da mi je uspelo doseči, kar sem si zadala, in hkrati me neizmerno veseli, da imam urejen delovni čas - da delam od 8h do 16h in sem ob 16.30 že doma," pove navdušeno.

Trendi Resničnostni zvezdnik se je lotil sladkega posla
Trendi Njena družina se je povečala

Pa vendar pladnja ni še povsem odložila. "Kar nekako ne morem povsem opustiti gostinstva. Tako za vikende še vedno odidem na Obalo in pomagam v enem od lokalov," pove. Tisto, kar jo vleče tja, so tudi tesna prijateljstva, ki jih je stkala prav v resničnostnem šovu Bar. Na Obali namreč živita Sanja Kerič in zmagovalec prve sezone Bara na Planet TV Črt Banko, s katerima je vsa ta leta ostala v tesnem stiku. "Sploh s Sanjo sva postali res dobri prijateljici, takšni v pravem pomenu besede."

V času od resničnostnega šova Bar do danes se je v Tanjinem življenju veliko dogajalo. | Foto: Planet TV V času od resničnostnega šova Bar do danes se je v Tanjinem življenju veliko dogajalo. Foto: Planet TV

V teh treh letih pa se je Tanji uresničila še ena velika želja – končno se je preselila na svoje. Zdaj ko ima urejeno službo in stanovanje, pa bo našla čas tudi za ljubezen. "Do zdaj sem garala in garala in res nisem imela časa za kaj drugega. Sem torej za zdaj še samska, a nisem bila osamljena," pove v smehu in doda: "Tako da zdaj v prihodnosti dopuščam možnost tudi za to, da se ponovno zaljubim in najdem tistega pravega življenjskega sopotnika."

V resničnostni šov Bar, ki prihaja jeseni na Planet TV, se lahko prijavite tudi vi. Prijavnico izpolnite TUKAJ!
Črt Banko
Trendi Kaj se je zgodilo s Črtom, zmagovalcem Bara?
Danijel Lindič in Rene Šantič
Trendi V šovu se je rodilo prijateljstvo, ki traja še danes
Ne spreglejte