Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
28. 6. 2018,
13.11

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,53

Natisni članek

Bar resničnostni šov Bar Danijel Lindič

Četrtek, 28. 6. 2018, 13.11

5 let, 9 mesecev

V šovu se je rodilo prijateljstvo, ki traja še danes

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,53
Danijel Lindič in Rene Šantič | Foto Facebook

Foto: Facebook

Danijel Lindič je v prvi sezoni Bara na Planet TV dobil kar dve priložnosti, saj se je za tem, ko je izpadel, kot povratnik vrnil v resničnostni šov. A očitno tudi to ni bilo dovolj, kajti njegova prijavnica je na Planet  TV prišla še tretjič. Je pa prav v Baru dobil prijatelja za vse življenje, pravi.

Resničnostni šov Bar se kmalu vrača na Planet TV. Prijavnico lahko še vedno izpolnite TUKAJ!

"Pravzaprav do vašega klica sploh nisem zares vedel, da sem prijavljen v Bar. Kolega se je šalil, da me bo prijavil, potem pa to v mojem imenu naredil kar on. Jaz sem vmes malce pozabil na to, kar nekako odmislil. Ampak v Baru mi je bilo všeč, odlična izkušnja je bila in res dobra odskočna deska, zato morda res pridem na kastinge, ko se bodo začeli," pove Danijel, ki ima te dni polne roke dela.

Danijel in Rene se velikokrat skupaj potita v fitnesu. | Foto: Instagram & Imdb Danijel in Rene se velikokrat skupaj potita v fitnesu. Foto: Instagram & Imdb

Pravkar je nastopil v spotu skupine Rich-Mond za skladbo z naslovom Touch the Night, sicer pa še vedno dela v domačem podjetju, veliko časa pa posveča sojenju na tekmah malega nogometa. "Moja želja je, da bi to jesen naredil tudi izpit za državno ligo, ampak bomo videli, ali mi bo časovno zneslo. Če bom šel znova v Bar, verjetno ne," razmišlja.

Se je pa prav v Baru rodilo prijateljstvo med njim in takrat njegovim sotekmovalcem Renejem Šantičem, s katerim se veliko družita še danes. Ker tudi Danijel redno skrbi za svoje čvrste mišice, se večkrat skupaj odpravita v fitnes. Svoje treninge občasno dokumentirata tudi z objavami na družbenem omrežju.

Trendi Resničnostni zvezdnik se je lotil sladkega posla
Emi Nikočević
Trendi Po koncu šova shujšal 18 kilogramov in zaživel na novo

Bo Danijel še tretjič vstopil v resničnosti šov Bar? | Foto: Planet TV Bo Danijel še tretjič vstopil v resničnosti šov Bar? Foto: Planet TV

Danijel ne prej ne po Baru ni nikoli delal v gostinstvu, a kljub temu se je skupaj v resničnostnem šovu obdržal kar šest tednov. Prepoznavnost, ki jo je dobil s pomočjo šova, je dobro izkoristil, saj se je preizkusil tudi v voditeljskih vodah. Pred kamerami se odlično počuti in znajde, zato upa, da se mu še kdaj ponudi priložnost delati kot televizijski voditelj.

Če bi se tudi vi radi preizkusili v resničnostnem šovu Bar, nikar ne odlašajte, temveč izpolnite prijavnico TUKAJ!
Črt Banko
Trendi Kaj se je zgodilo s Črtom, zmagovalcem Bara?
Eva Puppis
Trendi Pladenj zamenjala za tetovatorsko iglo
Ne spreglejte