SiolNET. Planet TV Bar
3,68

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Nov parček v Baru? Katarina pristala v Srečkovem objemu! #video

3,68

termometer

Bar - Srečko in Katarina
Foto: Planet TV

Petkovo jutro je postreglo z velikim presenečenjem. Ko so se barovci prebudili, so naleteli na sila nenavaden prizor: Katarina je spala v Srečkovi postelji, tesno objeta z njim.

Barovka Katarina je očitno ponoči potrebovala nekaj bližine, saj se je sredi noči iz svoje postelje preselila v Srečkovo. Ta jo je sprejel odprtih rok in jo je stisnil v močen objem. Tako objeta sta prespala preostanek noči. Tudi ko se je Srečko zjutraj za hip prebudil in za nekaj minut zapustil toplo posteljo, da je odšel na stranišče, se je nato vrnil in znova k sebi prižel Katarino.

Ko je bil čas za vstajanje, med njima ni bilo nič neprijetnosti. Še šalila sta se na svoj račun. Sotekmovalcem sta v šali rekla, da nista nič spala, ker sta se vso noč predajala strastem, kar se v resnici sploh ni zgodilo. Sta si pa tudi kasneje, ko je Katarina še dremala na kavču, barovca izmenjala objem in poljubček.

Kaj se plete med Katarino in Srečkom? Sta le dobra prijatelja ali je med njima preskočila iskrica?

Del tega, kar se je dogajalo med njima, poglejte v spodnjem videu. Vse karte na mizo pa bosta morala položiti že nocoj, v oddaji v živo, ki bo na sporedu ob 20. uri na Planetu. Ne zamudite!

Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar - Katarina Planet TV V Baru napeto: v lase sta si skočila še Srečko in Katarina #video katarina Planet TV Katarina: Nasprotnikov ne bom podcenjevala! #video Bar na Planet TV Planet TV Katarina morala zaradi družinskega spora prekiniti ljubezensko zvezo #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 118
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin