SiolNET. Planet TV Bar
3,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

Matej spoznal Tejine starše: kako so ga ocenili?

3,53

termometer

Bar na Planet TV

V soboto po oddaji v živo se je v Baru odvila zabava, ki jo je organizirala barovka Tea. Obiskat so jo razumljivo prišli tudi starši in drugi sorodniki, ki so tako spoznali novopečenega ''zeta'' Mateja.

Matej po srečanju s Tejinimi starši sicer ni razkril, ali je bil kaj živčen pred njihovim prihodom, je pa poudaril, da je prvi vtis zelo pozitiven. Poleg mame in očeta je spoznal še Tejino babico in nekaj drugih njenih sorodnikov. Na vprašanje, ali jih je prepričal, da si zasluži njeno roko, sicer ni imel odgovora, saj saj se mu zdi, da morajo o tem presoditi Tejini sorodniki.

Kaj je Matej povedal o srečanju s Tejinimi starši in kako ga je pokomentirala Tea, pa si poglejte v spodnjem videu.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 22.30 in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu oddaja v živo.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar na Planet TV Planet TV Tea ima dovolj! Bo romance z Matejem kmalu konec? #video Bar na Planet TV Planet TV Tea pokomentirala fotografije Noemi na Instagramu #video BAR oddaja v živo Planet TV Bar zapušča Gašper, tekmovalci pa v nov teden z novimi pravili!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 38
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin