SiolNET. Planet TV Bar
2,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

"Eksanje" piva se za barovca ni dobro končalo #video

2,03

termometer

Bar na Planet TV

Bitka med ekipama starih in novih barovcev se tudi v novem tednu nadaljuje. Tokrat so se barovci pomerili v hitrostnem pitju piva. Dekleti sta z nalogo zlahka opravili, veliko slabše pa sta jo odnesla fanta.

Še dva tedna se bosta ekipi starih in novih barovcev merili med seboj v zaslužku in na različnih izzivih. Zmagovalna ekipa bo lahko nadaljevala boj za 50 tisoč evrov, poraženci pa bodo morali zapustiti šov.

BAR oddaja v živo Planet TV Nov preobrat v Baru: del ekipe barovcev lahko postanete tudi vi!

V izzivu, v katerem so se barovci pomerili v hitrostnem pitju piva, sta svoji ekipi najprej zastopali Tea in Nika. Pollitrski kozarec hmeljevega napitka Niki ni povzročal večjih težav in z lahkoto je premagala Teo.

Nato pa sta se pomerila še Gregor in Srečko. Gregor je zelo hitro začel, pri drugem kozarcu pa se mu je popolnoma ustavilo. Srečko ga je ujel in nato še prehitel. Najhujše je sledilo po koncu izziva, saj se ne zmagovalec ne poraženec po popitih kozarcih piva nista počutila najbolje. Gregor je takoj odhitel na stranišče, Srečko pa si je moral pomagati z vodo. Njun dvoboj je sicer močno zabaval preostale tekmovalce in tudi Emi je s težavo zadrževal smeh.

Resničnostni šov Bar lahko spremljate od torka do petka ob 22.30 na Planetu. Vsako soboto si oddajo lahko ogledate v živo ob 20. uri pred TV-zasloni ali pa postanete del občinstva v Baru na Kongresnem trgu 3. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar - Gašper Planet TV Kaj se dogaja v Baru? Gašper še vedno del šova! Bar na Planet TV Planet TV Barovka spet buri moško domišljijo #foto bat Planet TV Izziv določil najboljšega in najslabšega barovca #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 52
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin