SiolNET. Planet TV Bar
2,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar

Barovec Sandi: Ljubeznivosti nikoli nisem bil deležen …

2,13

termometer

sandii

Miren dopoldan je barovcem Kristianu, Maruši, Noemi, Sandiju in Anji, ki se je učila delati kavice, omogočil, da so malce bolje spoznali Sandija in njegove življenjske cilje. Priznal je, da si najbolj želi ljubezni družine, ki je sam nikoli ni bil deležen.

Slabo vreme, malce počasen dan in preveč časa so bili odlična priložnost za zbliževanje med barovci. Ob mirnem in ležernem nedeljskem dopoldnevu so se družili Kristian, Maruša, Noemi in Sandi. Zadnja dva sta se pogovarjala o življenjskih ciljih in željah.

Noemi je Sandija nenadoma vprašala, kdaj bo imel otroke, in odgovoril ji je, da takrat, ko bo za to čas. Zelo si jih želi, ampak hkrati hoče, da bi bila njegova družina skrbna in ljubeča, saj sam tega ni bil nikoli deležen. Modrosti in globoko razmišljanje je zmotil hrup penjenja mleka, saj se je nova tekmovalka Anja medtem učila kuhati kave. Noemi je takrat Sandiju postavila še eno vprašanje. Zanimalo jo je, kaj si Sandi želi početi v življenju. Je njegov cilj imeti svoj bar ali kaj drugega?

Kaj ji je zaupal in čemu bo posvetil svoje življenje, pa si poglejte danes v oddaji Bar ob 21. uri na Planetu.
  Bar - Matej in Noemi Planet TV Konec naklonjenosti med barovcema Noemi in Matejem? #video Bar Planet TV Izpadli barovec Erik ekskluzivno o skupnih prizorih z Jasmino! #intervju #video Bar na Planet TV Planet TV Spoznajte novo barovko Anjo: Fanta ni treba nič skrbeti Bar Planet TV Barovci bodo dobrodelni!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 70
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin