Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
8. 10. 2018,
4.00

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,09

1

Natisni članek

Bar resničnostni šov Bar Bar na Planetu nova tekmovalka

Ponedeljek, 8. 10. 2018, 4.00

3 leta, 8 mesecev

Bar na Planetu

Spoznajte novo barovko Anjo: Fanta ni treba nič skrbeti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,09

1

Bar na Planet TV

Ekipi barovk in barovcev, ki se v resničnostnem šovu Bar že mesec dni borijo za glavno nagrado v višini 50 tisoč evrov, se je pridružila svetlolasa Anja Kepic. Šovu se pridružuje, čeprav zunaj pušča dve veliki ljubezni - svojega fanta in psičko Missy.

Anja se je Baru želela pridružiti, že odkar je pred več kot tremi leti spremljala prvo sezono tega resničnostnega šova na Planetu. "Takrat sva bila s fantom skupaj leto dni in sem mu rekla, da če se bo še kdaj snemal ta šov, se mu bom zagotovo pridružila. Rekel mi je: 'Ok, prav.' Ampak mislim, da me takrat ni čisto zares jemal," pripoveduje Anja in dodaja: "Tako ga pravzaprav dejstvo, da sem se zdaj prijavila, ni presenetilo. In moram reči, da je bil zame zelo vesel, ko sem mu povedala, da se naknadno pridružujem Baru."

Resničnostnemu šovu Bar se pridružuje 21-letna Anja Kepic. | Foto: Blaž Vatovec Resničnostnemu šovu Bar se pridružuje 21-letna Anja Kepic. Foto: Blaž Vatovec

Težav z ljubosumjem in zaupanjem nimata, kajti svetlolaska pravi, da njen izbranec dobro ve, da ji lahko popolnoma zaupa. Pa tudi pogrešala ga verjetno ne bo zelo, saj sta dogovorjena, da jo bo ves čas redno obiskoval v lokalu na Kongresnem trgu 3.

Kako bodo Anjo sprejeli drugi tekmovalci in kako se bo navadila na novi dom ter sostanovalce, preverite že jutri ob 21. uri, ko bo na Planetu na sporedu nova epizoda resničnostnega šova Bar.

Planet TV Barovci šokirani: V šov vstopila Anja, izstopil pa Erik #foto
Bar na Planet TV
Planet TV Ekskluzivni intervju z Laro po odhodu iz Bara: Ničesar ne obžalujem #video
Planet TV Ekskluzivno: Jasmina po odhodu iz Bara spregovorila o pretepu #video
Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu izločilna oddaja v živo.

 

Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Ne spreglejte