SiolNET. Novice Svet
2,00

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Spektakularni manevri pilotov #video

2,00

termometer

Nevihta Ciara, ki vihra po Evropi, je veliko težav povzročila tudi v letalskem prometu. Poglejte, kako mojstrsko so pristanke izvedli piloti na nekaterih evropskih letališčih.

Silovita nevihta Ciara je v zadnjih dneh zajela večji del Evrope in zahteval tudi več smrtnih žrtev. Še vedno številne težave povzroča v vseh oblikah prometa. Predvsem pilotom letal je povzročala številne težave pri pristankih, ki so bili na trenutke videti kot napet triler.

Na nemških letališčih je bilo odpovedanih več sto poletov, največ na münchenskem letališču. Tudi v Amsterdamu so odpovedali okrog 220 poletov.

Močan veter je v ponedeljek težave povzročal tudi v Sloveniji. Najhuje je bilo v Slovenski Bistrici, kjer je po do zdaj zbranih podatkih delno ali v celoti razkrilo strehe 75 objektov. Na širšem ptujskem območju je odkrilo okoli sto streh. Po prvih podatkih je močan veter tokrat prizanesel koroškim gozdovom.

Električni drog Fram Novice Po pustošenju vetra najhuje v Slovenski Bistrici #video Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana Brnik Novice Sprememba na letališču Jožeta Pučnika, ki ni povezana z Adrio Brnik Posel danes So težave Zagreba priložnost za Brnik?

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 7
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin