SiolNET. Novice Svet
9,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Še nikoli videni posnetki Vladimirja Putina: takšen je bil, preden je obogatel

9,06

termometer

Vladimir Putin | Vladimir Putin bo 7. oktobra star 71 let.  | Foto: Reuters
Vladimir Putin bo 7. oktobra star 71 let. Foto: Reuters

V javnost so prišli še nikoli videni posnetki ruskega predsednika Vladimirja Putina iz začetka 90. let prejšnjega stoletja, ko je skupaj z družino in prijatelji dopustoval na Finskem. Putin je bil takrat star 40 let in je ravno postal svetovalec Anatolija Sobčaka, takrat župana Sankt Peterburga, poroča The Guardian. 

Serija posnetkov je nastala na Finskem, v luksuzni vili na otoku Torsö v začetku 90. let prejšnjega stoletja.

Na enem od njih vidimo, kako Vladimir Putin in Anatolij Sobčak igrata namizni tenis in se pri tem neizmerno zabavata, na drugem posnetku skupaj s prijatelji igrata pikado. Na še enem posnetku so se prijatelji zbrali za mizo in si privoščili skupen obrok. Na oddihu na Finskem so bili tudi Putinova nekdanja žena Ljudmila in njuni dve hčerki. 

 

Putin je na teh posnetkih star okoli 40 let. Takrat se je pridružil ekipi župana Sankt Peterburga, kjer je vodil odbor za zunanje odnose, odgovoren za trgovinske zadeve in tuje naložbe.

"Takšen je bil Putin, preden je obogatel: slaba vetrovka, slaba frizura, slaba srajca brez rokavov," je za The Guardian zapisal kolumnist in poznavalec Rusije Luke Harding.

Posnetek je od neimenovanega vira uspela pridobiti finska televizijska hiša YLE. 

 

zasedena regija Doneck Novice Ruske oblasti v zasedeni regiji Doneck uvedle policijsko uro in cenzuro #video Viktor Sokolov Novice Je v napadu na Sevastopol umrl poveljnik ruskega črnomorskega ladjevja? Ruski predsednik Vladimir Putin Novice "Putin je bližje Hitlerju kot komunistom"
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin