SiolNET. Novice Svet
1,19

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nova okvara v zabaviščnem parku: gostje znova viseli z glavo navzdol #video

1,19

termometer

V kanadskem zabaviščnem parku Canada's Wonderland v Vaughanu v Ontariju se je ena od naprav med vožnjo zaustavila, udeleženci pa so na pomoč, z glavo obrnjeni navzdol, čakali trideset minut. 

Ena od naprav v zabaviščnem parku v Kanadi se je v soboto zvečer pokvarila med vožnjo, ljudje pa so na njej, z glavo obrnjeni navzdol, obtičali okoli 30 minut. Incident se je zgodil v soboto okoli 22.40, vožnja pa je bila ustavljena vse do 23.05. Obiskovalce, ki so obtičali na napravi, so uspešno rešili in jim nudili prvo pomoč. 

"Dva gosta sta poročala o bolečinah v prsih in so ju oskrbeli v zdravstvenem centru parka," so zapisali v izjavi in dodali, da vožnja z napravo do preklica ne bo mogoča. 

O podobnih okvarah v zabaviščnem parku so tuji mediji letos poročali že nekajkrat. 

Novice Vlak smrti obratoval kljub veliki razpoki na podpornem stebru #video Novice Vlak smrti obvisel v zraku Vlak smrti Novice Okvara na vlaku smrti: potniki več ur viseli z glavo navzdol #video Zipline nesreča Novice Šestletnik z ziplina omahnil 12 metrov globoko #video Novice Katastrofa na vlakcu smrti, ena oseba umrla #video

 

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin