SiolNET. Novice Svet
9,33

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Putin šokiran ugotovil, da je njegova ljubica noseča?

9,33

termometer

Alina Kabajeva | Putin naj bi bil prejšnji teden videti precej depresiven in zamaknjen, za mračne misli pa naj bi bile krive govorice, da je njegova ljubica znova v veselem pričakovanju.  | Foto: Guliverimage
Putin naj bi bil prejšnji teden videti precej depresiven in zamaknjen, za mračne misli pa naj bi bile krive govorice, da je njegova ljubica znova v veselem pričakovanju.  Foto: Guliverimage

Ruski predsednik Vladimir Putin se je prejšnji teden razburil, potem ko je izvedel, da je njegova ljubica Alina Kabajeva spet noseča, poroča Mirror. Putin naj bi z znano telovadko že imel vsaj dva otroka. 

Putin naj bi bil prejšnji teden videti precej depresiven in zamaknjen, za mračne misli pa naj bi bile krive govorice, da je njegova ljubica znova v veselem pričakovanju. 

To novico je na Telegramu na profilu General SVR objavil ruski politični strokovnjak Valerij Solovjev, ki naj bi imel notranje informacije iz Kremlja.

"Poročali smo že, da je bil ruski predsednik Vladimir Putin po besedah ​​očividcev včeraj videti potrt in nekoliko zamaknjen, potem ko je izvedel, da 38-letna Kabajeva pričakuje še enega otroka," je zapisal Solovjev. 

Eden od uporabnikov je na Telegramu vprašal, kdo je očka.

Kabajeva in Putin imata skupaj vsaj dva otroka 

Ruski voditelj naj bi bil oče vsaj dveh otrok olimpijske telovadke Aline Kabajeve. Putin sicer ni nikoli priznal, da je bil v razmerju s Kabajevo, ki zdaj dela kot medijska direktorica, a obstajajo številni dokazi, da je mati vsaj dveh njegovih skrivnih otrok. 

Po poročanju švicarskega časnika Sonntagszeitung je prvega sina rodila v Švici leta 2015, drugega pa v Moskvi leta 2019. Razmerje Putina in Kabajeve ter njun naraščaj je potrdil vir, povezan z zdravnikom, ki je bil prisoten ob rojstvu leta 2015.

Putin je svojo domnevno tajno družino skril, prisoten ni bil pri nobenem od rojstev, je še potrdil zdravnikov vir.

Nekatera druga poročila kažejo celo, da imata Putin in Kabajeva kar štiri otroke.

Telovadko bi lahko doletele ostre sankcije EU

Pred dnevi so poročali, da bi sankcije Evropske unije proti Rusiji lahko doletele tudi Alino Kabajevo. Sankcij naj bi bila deležna zaradi njene vloge predsednice medijske skupine National Media Group. Nacionalna medijska skupina ima deleže v skoraj vseh glavnih ruskih medijih, ki širijo vladno propagando o vojni.

Uvrstili naj bi jo na seznam posameznikov v okviru šestega svežnja sankcij, ki ga je kot odziv na nadaljevanje ruske agresije proti Ukrajini pred tremi dnevi obravnavala evropska komisija. Če bo predlog sprejet, bo to za Kabajevo pomenilo prepoved vstopa in zamrznitev premoženja v Evropski uniji.

Putin Kabajeva Trendi Lahko Putina o umiku prepriča njegova ljubica? Alina Kabajeva Trendi Ljubica Vladimirja Putina naj bi se skrivala v strogo varovani švicarski koči Alina Kabajeva Trendi Putinova domnevna ljubica po več kot dveh letih spet v javnosti #video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin