SiolNET. Novice Svet
2,37

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Cenik "rednih izjav gostov" v kavarni nasmejal goste

2,37

termometer

Kavarna. Pijača. Denar | Redne izjave gostov so v karlovški kavarni opremili s cenami ter nasmejali goste in mimoidoče. | Foto: Shutterstock
Redne izjave gostov so v karlovški kavarni opremili s cenami ter nasmejali goste in mimoidoče. Foto: Shutterstock

V kavarni Moj kotiček na mestni tržnici v hrvaškem mestu Karlovec so na tablo pred kavarno zapisali redne izjave gostov in jih opremili s cenami.

Tako se je na ceniku za 80 kun znašel izraz "Čakam na avtobus", 45 kun morajo odšteti tisti, ki so tam "Samo, da nekaj pojedo", 20 kun pa naj bi odšteli tisti, ki "Čakajo na prijatelja".

Poleg teh so se na tabli znašli še "Samo, da pokadim in grem", ki stane 30 kun, enako stane tudi "Ne bom nič, grem samo mimo", medtem ko "Lahko kozarec vode" stane 25 kun, je poročal Index.

Zapisi na tabli so bili le dobronamerna šala, ki je popestrila dan tako zaposlenim kot gostom ter morda tudi nasmejala naključne mimoidoče.

s Novice Smodej priznal, da sta imela z Uranjekom podobne spolne fantazije #video kraljica elizabeta II. Novice Življenje in 70 let vladavine kraljice Elizabete II. #video #foto s Novice Janković pred volitvami podprl Putinovega balkanskega zaveznika

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin