Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 12. 2016,
9.25

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Pošta Slovenije

Natisni članek

advertorial Pošta Slovenije darila za otroke prazniki prazniki paketi pismo dostava

Ponedeljek, 19. 12. 2016, 9.25

2 meseca, 1 teden

Izberite primerno darilo in najboljši način dostave zanj

Za odlično novoletno darilo še ni prepozno!

Vsebino omogoča Pošta Slovenije
Darila, božič

Iščete primerno novoletno darilo? Imamo nekaj predlogov, ki vam bodo morda pomagali dobiti kakšno novo idejo. Ko darilo izberete, poskrbite še, da bo pravočasno prišlo v roke obdarjenca.

Kako izbrati primerno darilo? Preprosto vprašanje, ki nima preprostega odgovora. Ko nekoga dobro poznamo, vemo, kaj si želi in kaj ga najbolj veseli. Kaj pa, če iščemo neko preprostejše darilo, ki mora biti uporabno, izvirno ali osebno (najraje vse našteto), ob tem pa ne sme biti predrago? Imamo nekaj predlogov, ki gotovo ne pomenijo (po)polnega seznama.

Koledar, planer, rokovnik za 2017

Pametnim mobilnim telefonom in računalnikom smo zaupali že veliko v svojem življenju – tudi načrtovanje in upravljanje časa, za katerega se nam prepogosto zdi, da nam ga kronično primanjkuje.

A čeprav so naši digitalni spremljevalci odlični pri teh opravilih, nam včasih prav pride spremljanje in urejanje časa na papirju, kar je bila nekoč edina možnost. Ne samo zaradi nostalgije ali navade, papir ima še vedno svoj čar, ki ga cenimo.

Darilo, božič, prazniki | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Nekdo bo vesel stenskega koledarja, nekdo pa planerja ali rokovnika, ki ga bo spremljal ves dan. Nekateri koledarji so z izbiro motivov prave male umetnine, pa še obdarjenec ga bo imel pred očmi vso leto in tako pogosto pomislil na vas, ki ste mu ga podarili. Podobno velja za rokovnike, med katerimi so tudi takšni, ki nedvomno sporočajo in odsevajo eleganco.

Zaščitni ovitek za mobilni telefon

Čeprav morda kdo ne zaupa upravljanja časa svojemu (pametnemu) telefonu, ostajajo prav te naprave najzvestejši digitalni spremljevalci vsakega izmed nas. Ves čas jih imamo v svojih žepih, na dan jih potegnemo vsakič, ko od njih pričakujemo, da nam bodo ustregle in naredile kaj za nas.

Toda ob tem prepogosto pozabljamo, da so te naprave občutljive in da se prehitro na njihovih zaslonih pojavi kakšna praska, ki ne skazi le njihove podobe, temveč neredko vpliva tudi na njihovo funkcionalnost.

Ovitki za mobilni telefon nimajo zgolj varovalne funkcije, temveč so tudi zanimiv modni dodatek. | Foto: Bor Slana Ovitki za mobilni telefon nimajo zgolj varovalne funkcije, temveč so tudi zanimiv modni dodatek. Foto: Bor Slana

Zaščitni ovitki so tako primerno darilo, ki bo funkcionalno in ves čas v uporabi. So tudi modni dodatek, s katerim tako darovalec kot obdarjenec simbolno spregovori. Lahko so klasični, vihravi, pisani, skromni – tako različni, kot smo si različni ljudje, ki jih uporabljamo.

Pobrskajte po spletnih trgovinah, kjer lahko najdete veliko izvirnih modelov, Pošta Slovenije pa bo poskrbela, da bo dostava udobna in prilagojena vašim potrebam.

Skodelica z zabavnim citatom, družinskim motivom, spominsko fotografijo …

Ste nekje videli zabaven ali poučen citat? Želite z nekom deliti skupno fotografijo ali fotografijo svoje prvorojenke, na katero ste tako zelo ponosni? Fotografije danes redki spravljajo v fotografske albume, tudi za ogled na računalniku ne najdemo vedno dovolj časa, kavico ali čaj pa mnogi spijemo vsak dan – tudi večkrat.

Skodelice s fotografijo oziroma besedilom so tako zelo primerno darilo. Prek njih pošljemo svoje sporočilo, ki ga bo ob svoji priljubljeni (topli) pijači obdarovanec videl vedno znova.

Bogato ponudbo foto darilnega programa ponuja tudi Pošta Slovenije. Če pohitite, lahko vaše najdražje presenetite s prav vašim osebnim koledarjem, lončkom, blazino…

Pletene odeje – ne bodo le pogrele, temveč so tudi v trendu

Kolegice iz redakcije SiOL Trendi so nas spomnile, da so se med letošnja trendovska darila uvrstile tudi pletene odeje. V dolgih zimskih večerih obdarovanca ne bodo le pogrele, ko bo počival na kavču ali se odpravil k zasluženemu počitku, s svojo podobo so prijetne tudi na pogled.

Če boste nakupe opravili preko spleta, lahko za hiter, enostaven in varen prevzem uporabite tudi paketomate Pošte Slovenije. Na voljo so 24 ur na dan, vsak dan, na najbolj frekventnih lokacijah po Sloveniji. Preberite več o PS Paketomatih in se o njihovih prednostih prepričajte tudi sami!

 

A photo posted by Anna Mo. Chunky Knits (@ohhio) on

Pravočasno darilo je najboljše darilo

Ko ste izbrali darilo, ali nekaj od tega, kar smo predlagali, ali kaj drugega, je treba poskrbeti še za pravočasno dostavo prejemniku. Naj gre za paket ali pismo, s Pošto Slovenije bo vaša pošiljka prišla hitro in pravočasno – tudi decembra, ko imajo poštarji največ dela. Poskrbite le, da boste svoj paket ali pismo oddali v skladu s priporočili Pošte Slovenije, za vse preostalo pa bodo zanesljivo poskrbeli oni.

 | Foto:

Če pa se kdo spomni poslati darilo res v zadnjem hipu, še ni vse izgubljeno – tako za Slovenijo kot tudi za tujino ponujajo storitev Hitre pošte, ki še skrajša dostavni čas. V vsakem primeru bo pošiljatelj z izbiro primerne dostavne storitve Pošte Slovenije in ustrezne embalaže za izbrano darilo najbolje poskrbel, da bo pošiljka še lažje prišla do svojega cilja.

 

Ne spreglejte