Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
24. 8. 2024,
7.16

Osveženo pred

1 ura, 10 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,14
obnova promet promet zapora ceste cesta

Natisni članek

Sobota, 24. 8. 2024, 7.16

1 ura, 10 minut

Za en teden bodo zaprli del te ceste v Ljubljani

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,14
Črna vas, zapora ceste | Črnovaška cesta je bila v zadnjih letih temeljito prenovljena, trenutno pa poteka prenova Ižanske ceste skupaj s sanacijo nadvoza te prometnice prek južne ljubljanske obvoznice. | Foto STA

Črnovaška cesta je bila v zadnjih letih temeljito prenovljena, trenutno pa poteka prenova Ižanske ceste skupaj s sanacijo nadvoza te prometnice prek južne ljubljanske obvoznice.

Foto: STA

Na južnem obrobju Ljubljane bo zaradi ureditve komunalne in prometne infrastrukture od danes en teden zaprt uvodni del ceste Črna vas od križišča z Ižansko cesto in Peruzzijevo ulico. Prihodnjo nedeljo bo nato sledila še enodnevna zapora omenjenega križišča.

Promet po Ižanski cesti in Peruzzijevi ulici bo v križišču v času enotedenske zapore potekal izmenično enosmerno in bo urejen s semaforji.

Lokalni promet za prebivalce Črne vasi bo potekal po Brglezovem štradonu, avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa na liniji 19B pa med trajanjem zapore ne bodo vozili, so sporočili z Mestne občine Ljubljana.

1. septembra popolna zapora

V nedeljo, 1. septembra, bo medtem zaradi izvedbe zaključnega sloja asfalta predvidoma vzpostavljena še popolna zapora križišča Ižanska cesta–Peruzzijeva ulica–Črna vas, ki bo trajala do 6. ure na prvi delovni dan septembra.

V tem času bodo tako prebivalci Iga v Ljubljano morali prek Škofljice in Lavrice, prebivalci Črne vasi pa prek Podpeči in Brezovice.

zastoj promet primorka gužva
Novice Ob koncu tedna gneča na cestah: preverite, kje bo za vikend najhuje
cesta
Novice Od danes v Ljubljani vsaj dvotedenska zapora križišča Linhartove, Vojkove in Železne ceste
Ne spreglejte