Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 10. 2021,
11.21

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,34

1

Natisni članek

poškodba kolesar Nova gorica policija

Petek, 1. 10. 2021, 11.21

2 leti, 6 mesecev

Nesreča s pobegom: kolesar pristal v bolnišnici, voznik po trčenju odpeljal naprej

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,34

1

Policija | Policija je o nesreči obvestila pristojne pravosodne organe in nadaljuje zbiranje obvestil.  | Foto STA

Policija je o nesreči obvestila pristojne pravosodne organe in nadaljuje zbiranje obvestil.

Foto: STA

Novogoriški policisti so včeraj obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Nesreča se je zgodila na Kobariškem zaradi nepravilnega prehitevanja kolesarja. Ta se je hudo poškodoval, voznik osebnega avtomobila pa je po trčenju odpeljal naprej. Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče policisti prosijo za pomoč. 

Na cesti zunaj naselja Staro selo v Občini Kobarid se je v četrtek ob 21. uri zgodila prometna nesreča, v kateri je bil huje poškodovan kolesar, so sporočili s Policijske postaje Nova Gorica. 

Po zdaj zbranih podatkih je neznani voznik osebnega avtomobila znamke Peugeot, neznane barve in neznanih registrskih številk, vozil po glavni cesti iz Starega sela proti Kobaridu. Zunaj vasi je voznik na ravnem delu ceste dohitel 69-letnega kolesarja in ga začel prehitevati. 

Voznik po trčenju odpeljal naprej

Voznik kolesarja ni prehiteval s primerno bočno razdaljo, zato je sprednjim desnim delom avtomobila trčil v zadnje kolo kolesarja. Ta se je pri padcu huje poškodoval, reševalci so ga odpeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. 

Voznik po trčenju ni ustavil na kraju prometne nezgode in poškodovanemu kolesarju ni pomagal, prav tako o nesreči ni obvestil policije ali druge pristojne službe za pomoč in reševanje, temveč se je odpeljal naprej proti Kobaridu. 

Policija je o nesreči obvestila pristojne pravosodne organe in nadaljuje zbiranje obvestil. Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče policisti pozivajo neznanega voznika in vse, ki bi lahko policiji posredovali koristne informacije glede prometne nesreče, da se zglasijo na Postaji prometne policije Nova Gorica ali pokličejo na številko postaje (05) 393 41 00 oz. pišejo na e-naslov ppp_nova_gorica.pung@policija.si.

Ne spreglejte