Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
2. 6. 2024,
9.45

Osveženo pred

2 tedna, 4 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,63

Natisni članek

gostinski lokali vlom policija črna kronika

Nedelja, 2. 6. 2024, 9.45

2 tedna, 4 dni

V mesecu dni v Ljubljani vlomil v vsaj štiri gostinske lokale

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,63
Slovenska policija | Policistom je v soboto ponoči uspelo ujeti tudi 19-letnika, ki naj bi vlomil v paketomat na območju Črnuč. Ujeli so ga, potem ko so nanj opozorili občani. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da naj bi pred prijetjem vlomil v šest predalov paketomata in povzročil za okoli tisoč evrov škode. | Foto Mija Debevec Doničar

Policistom je v soboto ponoči uspelo ujeti tudi 19-letnika, ki naj bi vlomil v paketomat na območju Črnuč. Ujeli so ga, potem ko so nanj opozorili občani. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da naj bi pred prijetjem vlomil v šest predalov paketomata in povzročil za okoli tisoč evrov škode.

Foto: Mija Debevec Doničar

Ljubljanski policisti so uspešno preiskali serijo vlomov v gostinske lokale na območju Ljubljane. Ta teden so odvzeli prostost 35-letniku iz BiH s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki naj bi v zadnjem mesecu vlomil v najmanj štiri gostinske lokale, so danes sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

35-letnik je osumljen, da je iz lokalov odnesel različne predmete in prehrambne izdelke ter si pridobil za okoli 4.200 evrov protipravne premoženjske koristi. Povzročil naj bi za okoli 650 evrov druge materialne škode. Enega izmed vlomov naj bi izvedel skupaj s 40-letnim sostorilcem.

Policija je 35-letniku, ki je bil v preteklosti že obravnavan za kazniva dejanja s področja premoženja, zaradi utemeljenih sumov kaznivih dejanj velike tatvine odvzela prostost in ga s kazensko ovadbo privedla pred preiskovalnega sodnika. Ta je zanj odredil pripor.

Policistom je v soboto ponoči uspelo ujeti tudi 19-letnika, ki naj bi vlomil v paketomat na območju Črnuč. Ujeli so ga, potem ko so nanj opozorili občani. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da naj bi pred prijetjem vlomil v šest predalov paketomata in povzročil za okoli tisoč evrov škode.

slovenska policija
Novice Na območju Golovca našli truplo
Slovenska policija
Novice Policija obvladala moškega, ki je grozil s "plinsko bombo"
Telekom Slovenije
Novice Policija na Telekomu in na sedežu Nova24TV, preiskave na območju več policijskih uprav #video
Ne spreglejte