SiolNET. Novice Slovenija
9,99

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tragedija pri Domžalah, najprej ustrelil očeta, nato sodil sebi

9,99

termometer

Policija | Policija na terenu še preiskuje okoliščine tragičnega dogodka. | Foto: STA
Policija na terenu še preiskuje okoliščine tragičnega dogodka. Foto: STA

V eni izmed stanovanjskih hiš na Zoisovi ulici na Viru pri Domžalah so okoli 16. ure odjeknili streli. Po neuradnih navedbah portala Domžalec naj bi sin najprej ustrelil očeta, nato pa sodil še sebi.

Dogodek naj bi se zgodil v stanovanjski hiši na Zoisovi ulici v neposredni bližini Športnega parka na Viru, poročajo na portalu. Krajani so okoli 16. ure slišali tri strele.

44-letnik ustrelil 71-letnika s katerim je bil v sorodstvenem razmerju

Kot je v izjavi za javnost povedal vodja Oddelka za splošno kriminaliteto na Policijski upravi Ljubljana Valter Zrinski, je 44-letnik ustrelil 71-letnika, nato pa sodil še sebi. Žrtvi sta v sorodstvenem razmerju, je potrdil. Izključili so prisotnost tretje osebe, na kraju pa so našli puško.

V stanovanju našli dve mrtvi osebi

O strelih na območju Domžal so Policijsko upravo Ljubljana obvestili okoli 17.30, so nam pojasnili na policiji. "Policisti so ob prihodu na kraj v stanovanjski hiši odkrili dve pokojni osebi, trenutno pa na kraju še poteka intenzivna kriminalistična preiskava in vam več informacij še ne moremo posredovati," so nam še odgovorili.

Na terenu so bili tudi reševalci, območje so zavarovali.

Nemška policija Novice Zaradi spora glede maske ubil prodajalca Streljanje BTC Novice Pridržali dva osumljenca petkovega streljanja pred BTC TRST Novice Več poškodovanih v streljanju v Trstu Pištola, orožje, grožnja Novice Sredi Ljubljane streljal s plinsko pištolo in udaril policista 12 media, prvna pomoč Novice Najstnika našli z metkom v glavi, njegovo stanje je kritično
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin