SiolNET. Novice Slovenija
1,73

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ti ljudje so delali, da bi lahko preostali brezskrbno uživali #video

1,73

termometer

Ognjemet z Ljubljanskega gradu je občudovalo kar 50 tisoč ljudi, že nekaj let običajna novoletna številka. Večina se je zabavala, ne tako malo pa jih je poskrbelo, da je vse teklo res gladko. Največ dela so imeli na stojnicah s pijačo. 

Varnostnik Jure Godina je silvestrske dni v službi že davno nehal šteti. Zaželel si je, da ne bi pozabili na ljudi, ki na prehodu v novo leto delajo. "Brez nas ni silvestrovega," je dejal.

Silvestrovanje Ljubljana Novice Kako smo silvestrovali Slovenci #video

Brez družine silvestrovala tudi prodajalka balonov in harmonikar

Včeraj verjetno nihče od zabave željnih ni pomislil na njiju, a najdaljšo noč sta na ljubljanskih ulicah stran od družine preživela tudi prodajalka balonov in harmonikar. "Lepo, veselo. Rada sem med ljudmi, glejte, koliko nas je, zakaj pa ne. Mogoče je malo mrzlo, ampak danes ni tako hudo," je dejala Silvana Aliti, prodajalka balonov.

"Zakaj je tako lepo na silvestrsko noč igrati na ljubljanskih ulicah? Zato, ker je okoli mene vse veselo," pa je poudaril Željko Krizmanič, harmonikar.

skok v morje Novice Oglejte si najboljše trenutke rekordnih novoletnih skokov v morje #video #foto

Kljub veliki odgovornosti pa so za zabavo našli čas tudi reševalci. "Ekipa je super, uživamo, šele dobro se je začelo, končalo se bo pa še boljše," je poudaril njihov vodja Rok Franga.

d Novice Novoletni čudež: po smrtonosni eksploziji izpod ruševin rešili dojenčka #video

Poleg zgoraj omenjenih so bili v službi še policisti, vozniki, taksisti in še kdo. Vse za to, da bi lahko preostali odložili svoje skrbi.

Pametni telefon, Luknja Digisvet Novosti, zaradi katerih bo letos marsikdo želel nov telefon


 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 204
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin