SiolNET. Novice Slovenija
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Telekom Slovenije deset tisoč evrov namesto za voščilnice namenil projektu Botrstvo v Sloveniji

0,15

termometer

Rudolf Skobe in Anita Ogulin

V Telekomu Slovenije so tudi letos sredstva, ki bi jih namenili novoletnim voščilnicam, donirali projektu Botrstvo v Sloveniji.

Deset tisoč evrov vredno donacijo je Aniti Ogulin, predsednici Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, v imenu družbe predal predsednik uprave Telekoma Slovenije Rudolf Skobe. Del sredstev bo namenjen štipendijam otrok in mladostnikov v okviru projekta Botrstvo v Sloveniji, del sredstev pa opremi Vile Šumica v Kranjski Gori, kjer organizirajo letovanja in zimovanja otrok iz projekta Botrstvo v Sloveniji, ter izvedbi projekta večgeneracijskega centra Skupna točka.

Zaposleni Telekoma Slovenije so ob začetku letošnjega šolskega leta za otroke in mladostnike v okviru projekta Botrstvo v Sloveniji samoiniciativno zbirali tudi šolske potrebščine, s čimer so marsikateremu otroku polepšali vstop v novo šolsko obdobje.

Anita Ogulin: Vesela sem, da so v Sloveniji podjetja, kot je Telekom Slovenije

"Vesela sem, da so v Sloveniji podjetja, kot je Telekom Slovenije, ki se skupaj s svojimi zaposlenimi vedno aktivno odzovejo na naš klic za pomoč otrokom in socialno ogroženim družinam. Tovrstne podpora in donacije so zelo pomembne, saj nam pomagajo uresničevati potencial otrok in mladostnikov. V projektu Botrstvo si prizadevamo, da bi vsi imeli enake možnosti za razvoj in čim bolj brezskrbno mladost," je ob predaji donacije dejala Anita Ogulin.

Družbena odgovornost spada med ključne strateške usmeritve Telekoma Slovenije, ki želi kot vodilni slovenski operater in podjetje, ki je s svojimi storitvami tesno vpeto v okolje, v katerem deluje, tudi na ta način vračati družbi. V Telekomu Slovenije se trudijo, da z donacijami dosežejo čim širšo skupino ter s svojim znanjem, finančnimi sredstvi in drugimi viri prispevajo k razvoju družbenega in gospodarskega okolja.

Telekom Slovenije kot sponzor ali donator že vrsto let podpira slovenske športnike in športne organizacije, projekte za mlade, kot so Bralna značka, Vesela šola in Ekokviz, kulturne ustanove in dogodke, kot so Liffe, Cankarjev dom, Lutkovno gledališče Ljubljana in SNG Maribor, ter humanitarne organizacije, kot so Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, Gasilska zveza Slovenije in Rdeči križ Slovenije.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin