SiolNET. Novice Slovenija
1,55

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Starejši voznik na hitri cesti z vožnjo v nasprotno smer povzročil prometno nesrečo

1,55

termometer

Hitra cesta Koper | Starejšega voznika so izsledili pri izvozu Koper center. | Foto: DARS
Starejšega voznika so izsledili pri izvozu Koper center. Foto: DARS

Na koprski hitri cesti je v sredo zvečer 77-letni voznik vozil v nasprotno smer. Vozilo, ki mu je 77-letnik pripeljal nasproti, je ob izogibanju čelnemu trčenju nato trčilo v drugo vozilo. Starejši voznik ni bil pod vplivom alkohola, policisti ga bodo kazensko ovadili zaradi nevarne vožnje v cestnem prometu, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Voznika, ki sta trčila, sta se ustavila na bencinskem servisu. Zatem so policisti na operativno-komunikacijski center prejeli več klicev očividcev, ki so prijavljali vožnjo v nasprotno smer. Policisti so na kraj nemudoma poslali več policijskih patrulj.

Starejšega voznika so izsledili pri izvozu Koper center. Ugotovili so, da je 77-letnik z osebnim avtomobilom peljal iz Dekanov proti Bivju. Na krožnem križišču je vstopil na hitro cesto proti Kopru in v nasprotno smer vozil po prehitevalnem pasu. S tem je povzročil nevarno situacijo, ki je imela za posledico prometno nesrečno med drugima dvema udeležencema, zato ga bodo policisti kazensko ovadili zaradi nevarne vožnje, so sporočili s PU Koper.

Motorist nesreča Novice V Dalmaciji se je huje poškodoval slovenski motorist Policija, Slovenija Novice Trčil v rob vozišča in pobegnil, nato pa policistom povzročal preglavice Stephen Fry Trendi Znanega igralca po padcu z odra prepeljali v bolnišnico
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin