Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 6. 2024,
20.19

Osveženo pred

1 dan, 3 ure

Oglasno sporočilo

Natisni članek

noad Zveza prijateljev mladine Slovenije dobrodelna akcija Pomežik soncu Lidl PR članek

Ponedeljek, 10. 6. 2024, 20.19

1 dan, 3 ure

Sodeluj v dobrodelni akciji Lidla Slovenija in prispevaj v sklad za Pomežik soncu

Oglasno sporočilo
Lidl_Pomezik_soncu_1200 | Foto LIDL SLOVENIJA D.O.O.

Foto: LIDL SLOVENIJA D.O.O.

V Lidlu Slovenija smo tudi letos pristopili k sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) v dobrodelni akciji Pomežik soncu. Na družbenih omrežjih Lidla Slovenija v juniju poteka dobrodelna akcija za letovanje otrok s posebnimi potrebami. Sodeluješ tako, da deliš fotografijo izdelka (iz Lidla), brez katerega si ne predstavljaš poletja, in prispevaš v dobrodelni sklad.

Pomežik soncu je program, ki ga ZPMS izvaja neprekinjeno od leta 1999. Namenjen je otrokom, ki jim starši zaradi različnih socialnih stisk ne morejo omogočiti počitnic, zadnjih nekaj let pa gre na letovanje tudi približno 50 otrok s posebnimi potrebami. V Lidlu Slovenija smo veseli, da lahko privabimo nasmehe na obraze otrok, ki si počitnic v okviru družine ne morejo privoščiti, pa tudi otrokom s posebnimi potrebami, ki za letovanje potrebujejo nekoliko drugačno organizacijo.

Pomagaj ustvariti boljši svet za otroke

Na svojem Instagram profilu pokaži, brez katerega Lidlovega izdelka si ne predstavljaš poletnega dopusta, fotografijo objavi na svojem profilu in označi @lidlslovenija. Za vsako deljeno in označeno fotografijo bo Lidl Slovenija prispeval v sklad za program Pomežik soncu.

Več na @lidlslovenija:

Lidl_Pomezik_soncu | Foto: LIDL SLOVENIJA D.O.O. Foto: LIDL SLOVENIJA D.O.O.

Dobrodelni akciji se lahko pridružite tudi tako, da na 1919 pošljete SMS-sporočilo s ključno besedo POMEZIK5 (darujete 5 EUR) ali POMEZIK10 (darujete 10 EUR).

Naročnik oglasnega sporočila je LIDL SLOVENIJA D. O. O. 

Ne spreglejte