SiolNET. Novice Slovenija
0,11

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Previdno pred naleti: pred Karavankami nič več prostora

0,11

termometer

Tovornjak počivališče
Pred Karavankami je gneča, zato voznike usmerjajo nazaj proti Ljubljani. Foto: Gregor Pavšič

Zaradi praznikov v sosednji Avstriji danes do 22. ure velja omejitev oziroma prepoved tovornega prometa, so sporočili gorenjski policisti. Ker so počivališča v smeri Karavank povsem zasedena, policisti tovorna vozila preusmerjajo nazaj proti Ljubljani. 

Omejitev oziroma prepoved vožnje za tovorni promet, ki bo zaradi praznikov v Avstriji veljala danes do 22. ure, je poskrbela za povsem polna počivališča v smeri Karavank. Policisti zato tovorna vozila preusmerjajo nazaj proti Ljubljani in bodo to počeli do večerne sprostitve prometa.

Pazite na hitrost in varnostno razdaljo

"V kolikor bo po sprostitvi prometa nastal zastoj na koncu avtoceste, bo omejitev hitrosti pred Karavankami zmanjšana. Opozarjamo na veliko previdnost in še večjo pozornost, prilagojeno hitrost vožnje ter večjo varnostno razdaljo. Najbolj nevaren del zastoja je 'rep' kolone in tam so trčenja običajno tudi najbolj silovita," je še opozoril Bojan Kos s Policijske uprave Kranj.

Predor Karavanke Novice Tako gradijo karavanški predor #foto #video Karavanke zapora Avtomoto Tehnične težave in zaprt predor Karavanke Karavanke Avtomoto Na Karavankah ogromna kolona. Prihaja še daljša kolona 10 kilometrov vozil.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin