SiolNET. Novice Slovenija
0,46

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Predstavniki Fursa obiskujejo nove podjetnike

0,46

termometer

delavnica, delavec, samostojni podjetnik
Predstavniki mobilnih enot Finančne uprave RS (Furs) že nekaj časa obiskujejo davčne zavezance, ki so pred kratkim ustanovili podjetje oziroma na novo registrirali dejavnost. Foto: Getty Images

Predstavniki mobilnih enot Finančne uprave RS (Furs) že nekaj časa obiskujejo davčne zavezance, ki so pred kratkim ustanovili podjetje oziroma na novo registrirali dejavnost. Namen obiska je, da jih seznanijo s pravicami in obveznostmi, ki jih imajo kot novoustanovljeni poslovni subjekt, so sporočili iz Fursa.

Predstavniki Fursa novoustanovljenim podjetnikom ob obisku tudi ponudijo pomoč ter kontaktne podatke v primeru, da bodo potrebovali sogovornika na njihovi strani. Želijo si namreč, da so davčni zavezanci čim bolje informirani in pripravljeni na izzive, s katerimi se bodo srečali na davčnem in carinskem področju.

Denar evri Posel danes Slovenci z rekordnimi prihranki v bankah

V zadnjih dveh tednih so jih obiskali že 114

V zadnjih dveh tednih so tako obiskali že 114 novoustanovljenih podjetnikov po vsej Sloveniji, med njimi je bila večina samostojnih podjetnikov.

Kot pravijo na Fursu, je njihov nov pristop do davčnih zavezancev velika večina novih podjetnikov sprejela z odobravanjem. "To nam daje dodaten elan, da bomo tovrstne aktivnosti nadaljevali še z večjo vnemo," so zapisali.

Covid-19. Koronavirus. Urgenca. Bolnišnica. Novice Epidemiologinja pojasnjuje, kaj nas čaka #video

Za te zavezance so pred kratkim postavili tudi posebno spletno stran ter jim pripravili informativne letake.

Avstrija Novice Avstrijski anticepilci prišli v deželni parlament

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin