SiolNET. Novice Slovenija
9,64

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Okužbe po občinah: najbolj prizadeti Ljubljana in Šmarje pri Jelšah #tabela

9,64

termometer

Gripa. Virus. Pljučnica. Maska. Koronavirus.
Foto: Getty Images

Okužbe z novim koronavirusom so po zadnjih podatkih Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) prisotne v 137 slovenskih občinah, kar je 65 odstotkov vseh občin.

Vsaj en primer okužbe z novim koronavirusom beležijo v 137 občinah. Več kot dva primera okužbe sta bila potrjena v 89 občinah, piše STA.

Največ okuženih je še vedno v Ljubljani, kjer se število približuje 200. Na drugem mestu po številu okužb z novim koronavirusom je občina Šmarje pri Jelšah, kjer se je število potrjenih okužb povečalo za šest, kažejo podatki NIJZ – zdaj tam beležijo 130 obolelih za boleznijo covid-19.

V Metliki je število okuženih 53, v Ljutomeru 47, v Rogaški Slatini 33.

Podrobneje si lahko število okužb z novim koronavirusom pogledate v tableti spodaj, katere avtor je NIJZ. Gre za prikaz števila potrjenih okuženih po občinah stalnega prebivališča za 4. april. Zaradi stalnega epidemiološkega preverjanja se seveda lahko posamezni podatki spremenijo.

Tabela okuženih po občinah 1

Tabela okuženih po občinah 2

Tabela okuženih po občinah 3

Tabela okuženih po občinah 4

Tabela okuženih po občinah 5

Tabela okuženih po občinah 6

Tabela okuženih po občinah 7

Preberite tudi:

Amir Khan Sportal Koronavirus prišel iz Kitajske? "Menda ne verjamete temu." Jelko Kacin Novice Koronavirus v Sloveniji: 20 novih okužb, šest smrtnih žrtev #video Janez Janša v UKC Ljubljana Novice Janez Janša obiskal UKC Ljubljana: Brez nekaterih ukrepov morda že konec aprila #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 72
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin