SiolNET. Novice Slovenija
6,75

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Neuradno: Konjeniška zveza odslovila Simono Dimic

6,75

termometer

Simona Dimic
Foto: Matej Leskovšek

Konjeniška zveza Slovenije je prekinila sodelovanje s Simono Dimic. Nekdanja vodja kabineta Boruta Pahorja je nalogo generalne sekretarke zveze opravljala od septembra 2015.

Na položaj generalne sekretarke so jo imenovali na predlog takrat novoimenovanega Jožefa Klavdija Novaka. Funkcija je bila plačana, zanjo si je izborila 800 evrov mesečno, opravljala pa jo je po pogodbi.

V konjeniški zvezi trdijo, da sta se predsednik zveze Jožef Klavdij Novak in Dimičeva razšla sporazumno, ker naj bi imela Dimičeva tudi drugo službo v odvetniški pisani Čeferin, obeh naenkrat pa ji ne uspe opravljati.

Na konjeniški zvezi je bila Dimičeva odgovorna za predstavljanje Konjeniške zveze Slovenije pri Olimpijskem komiteju Slovenije, kjer ima zveza dva glasova, in prijavljanje na njihove razpise ter pridobivanje sponzorjev in marketinške dejavnosti.

Po naših informacijah je konjeniško zvezo v zadnjem času zapustilo več članov. To ni nič neobičajnega, saj so funkcije prostovoljne in mnogi zanje nimajo dovolj časa, nam je pojasnila tehnična sekretarka Saša Sedlar.

Novega generalnega sekretarja bodo predvidoma imenovali v naslednjem mesecu, nam je odgovoril predsednik KZS Jožef Klavdij Novak.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 43
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin