SiolNET. Novice Slovenija
0,98

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mark Boris Andrijanič prejel pomembno ukrajinsko nagrado

0,98

termometer

Mark Boris Andrijanič | Nekdanji minister za digitalno preobrazbo je od Ukrajine prejel pomembno nagrado. | Foto: Twitter
Nekdanji minister za digitalno preobrazbo je od Ukrajine prejel pomembno nagrado. Foto: Twitter

Nekdanji minister za digitalno preobrazbo Mark Boris Andrijanič je prejemnik nagrade za mir, ki mu jo je podelil ukrajinski predsednik Volodomir Zelenski. Nagrado je Andrijaniču predal podpredsednik ukrajinske vlade Mykhailo Fedorov.

"Hvala, Mihael Fedorov, za najboljše možno darilo za rojstni dan, ukrajinsko nagrado za mir, ki jo je podelil predsednik Zelenski. Neverjetno sem hvaležen za najino sodelovanje in prijateljstvo. Vaše vizionarsko vodenje je navdih za vse nas. Vedno bomo stali ob strani vam in Ukrajini," je na družbenem omrežju Twitter zapisal Andrijanič.

 "To je Mark Boris Andrijanič, ki je bil prvi minister za digitalno preobrazbo v Sloveniji, pred kratkim pa je zapustil to funkcijo. Med svojim službovanjem je veliko prispeval k zmagi ukrajinske vojske in naši digitalni odpornosti. Zato sem počaščen, da mu lahko danes podelimo nagrado za mir, ki jo podeljuje Volodimir Zelenski," je na svojem Twitter profilu zapisal Fedorov.

Mark Boris Andrijanič Novice Andrijanič: Vrstijo se neresnične informacije. Dejstva so drugačna. Mark Boris Andrijanič Novice Minister Andrijanič pojasnjuje, kje in kako unovčiti digitalne bone? #video Mark Boris Andrijanič Novice Minister za digitalno preobrazbo prejel pomembno priznanje

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin