SiolNET. Novice Slovenija
7,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Minister za digitalno preobrazbo prejel pomembno priznanje

7,53

termometer

Mark Boris Andrijanič |  | Foto:

Ministra za digitalno preobrazbo Marka Borisa Andrijaniča je Svetovni gospodarski forum uvrstil med 110 najbolj obetavnih mladih globalnih voditeljev.

"V čast mi je, da sem prvi Slovenec po več kot desetih letih, ki se je pridružil tej navdihujoči skupnosti. To je še eno priznanje več moji državi in njenemu digitalnemu vodenju. Prihodnost se začne zdaj," je še zapisal minister Andrijanič.

Najbolj zagnani raziskovalci, inovativni voditelji, aktivisti in obetavni politični voditelji, stari med 30 in 40 let, so se tako danes pridružili Razredu mladih globalnih voditeljev za leto 2022, ki jih je razglasil Svetovni gospodarski forum (WEF).

"Danes nagrajeni voditelji so na svojih področjih pokazali izjemno iznajdljivost in vizijo. Čeprav zastopajo različne sektorje, regije in področja, so si enotni, da bodo vodili k bolj vključujočemu in trajnostnemu svetu," je povedala vodja Foruma svetovnih mladih voditeljev Mariah Levin.

Matej Tonin Novice Tonin: To bi bil prvi kamen spotike prihodnje koalicije Srbija Novice Veliki preobrat na naslovnicah srbskih tabloidov: "Putin Srbiji zabodel nož v hrbet"

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin