Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
28. 3. 2019,
10.15

Osveženo pred

5 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,28

3

Natisni članek

Maribor Ptuj Slovenija

Četrtek, 28. 3. 2019, 10.15

5 let

Na Ptuju mož umoril svojo ženo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,28

3

Policija slika | Foto Ana Kovač

Foto: Ana Kovač

Mariborske policiste so v jutranjih urah obvestili, da v kraju Spuhlja na območju Policijske postaje Ptuj potrebujejo pomoč policistov in reševalcev. Po prvih zbranih obvestilih so ugotovili, da je na kraju ena oseba pokojna in ena poškodovana. Na pokojni osebi so opazili sledi nasilja.

Pag
Novice Tragedija na Pagu: očetu podaljšali pripor, je bil na pomirjevalih? #video

O dogodku je bil malo pred deveto uro zjutraj obveščen operativno komunikacijski center Policijske uprave (PU) Maribor, ki je na kraj napotil policiste in reševalce, slednji pa so poškodovani osebi nudili pomoč. Policisti so kraj dogodka takoj zavarovali in omejili gibanje, da lahko opravljajo preiskavo.

Kot je popoldne povedal tiskovni predstavnik PU Maribor Bojan Kitel, je ta doslej pokazala, da je ena oseba izgubila življenje, druga pa ni več v življenjski nevarnosti. Policisti pri tem preiskavo vodijo v smeri umora in poskusa samomora.

Šlo naj bi za družinsko nasilje

O podrobnostih za zdaj na policiji še molčijo, je pa Kitel potrdil, da je šlo za dogajanje znotraj družine ter da so v tej družini v preteklosti že posredovali. Ko bodo zadevo preiskali do konca, bodo pojasnili tudi druge podrobnosti, saj po njegovem mnenju to ni edina okoliščina za uspešno preiskavo primera. "Več jih je, ki jih je treba preiskati ter ovreči ali potrditi," je še dodal Kitel.

Po poročanju lokalnega časnika Štajerski tednik naj bila zakonca  v ločitvenem postopku. Mož, ki so ga policisti in reševalci našli ranjenega in so ga nato oskrbeli, naj bi umoril svojo ženo.

Kot dodaja spletni Večer, naj bi šlo za podjetnika, ki sta se ukvarjala z vrtnarstvom, na kraju dogodka pa naj bi ju zjutraj našla hči.

Zmago Jelinčič
Novice Tisoč evrov od plače? Policija preiskuje Jelinčiča.

 

Ne spreglejte