SiolNET. Novice Slovenija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na srednjih šolah in fakultetah tudi danes informativni dnevi

0

termometer

Bodoči dijaki in študentje se bodo lahko s programi na srednjih šolah in fakultetah, na katerih bi želeli nadaljevati šolanje, seznanili še danes.

Na večini fakultet bodo predstavitve študijskih programov potekale ob 10. uri, na Univerzi na Primorskem pa še ob 13. ali 15. uri. Na srednjih šolah se bodo informativni dnevi večinoma začeli ob 9. uri.

Na ŠOU v Ljubljani so za bodoče študente pripravili brošuro, v kateri so opisane vse ljubljanske fakultete, vanjo pa so vključeni tudi vozni redi vlakov in avtobusov.

Tisti, ki bodo obiskali fakultete mariborske univerze, se bodo lahko po pomoč obrnili na člane ŠOU Maribor, ki bodo na voljo pred fakultetami.

Dodatni vlaki in avtobusi V času informativnih dni so javni prevozniki zagotovili dodatne zmogljivosti in informacije. Vlaki z dodatnimi vagoni bodo v Ljubljano in nazaj vozili iz Murske Sobote, Kopra in Nove Gorice. Potniki iz Nove Gorice bodo morali na Jesenicah prestopati.

V smeri Kopra bodo namesto vlakov vozili nadomestni avtobusi, ki bodo ustavljali na vseh postajah, na katerih običajno ustavlja potniški vlak.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin