SiolNET. Novice Slovenija
10

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Na Hrvaškem zagorelo slovensko plovilo

10

termometer

V zalivu hrvaškega otoka Ist je v torek zvečer izbruhnil požar na plovilu, na katerem je bila štiričlanska slovenska družina. Vsi so se rešili, v nesreči ni bilo poškodovanih, prav tako ni prišlo do onesnaženja morja, čeprav je plovilo v celoti pogorelo in zatem potonilo.

Potniki so ob izbruhu požara poskakali v morje in priplavali do obale. Požar so gasili gasilci iz prostovoljnega gasilskega društva in poklicni gasilci iz Zadra. Plovilo je zatem potonilo.

Predstavniki luške kapetanije v Zadru so slovensko družino prepeljali v Zadar, preiskava požara pa še poteka, navaja hrvaška tiskovna agencija Hina. Pristojne službe so preprečile uhajanje goriva iz ladijskih rezerovarjev.

Komentarji

28

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • krucifix / 14.08.2019. ob 15:42 +11 - 4

  To pa je novica. V naslovu je navedeno, da so rešili slovensko družino z goreče barke. Takoj nato pa napišete, da so sami priplavali na obalo. Čemu so gasilci gasili barko, če je pa potonila? In še tretja cvetka, pristojne službe so preprečile uhajanje goriva iz LADIJSKIH rezervoarjev. kaj je zdaj to? Ali je bila barka ali ladja?

  +11 - 4
 • Gillomillo123 / 14.08.2019. ob 19:48 +4 0

  V kvaliteti in pomembnosti obvestil ste vedno boljši...

  +4 0
 • sskomentator / 14.08.2019. ob 21:11 +6 - 3

  Mislim na bruhanje mi gre ob vaši škodeželjnosti slovenceljni zarukani. Se kdo vpraša, kaj družina, predvsem otroci, doživljajo ob takšni nesreči!? Kot morjeplovec želim vsem varno in mirno plovbo.

  +6 - 3
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin