Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 1. 2020,
18.00

Osveženo pred

4 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,53

5

Natisni članek

Kris

Torek, 28. 1. 2020, 18.00

4 leta, 3 mesece

Kris praznuje najlepši rojstni dan

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,53

5

Kris | Foto Facebook

Foto: Facebook

Kris Zudich, ki je Slovenijo v dobrodelnosti združil kot še nihče, danes praznuje svoj drugi rojstni dan. Starši so objavili videoposnetek malega borca in se zahvalili vsem dobrotnikom, ki so mu omogočili zdravljenje v ZDA. "S trdo voljo, željo, predvsem pa z vašo pomočjo praznujemo Krisov najlepši rojstni dan," so zapisali.

Starši Krisa Zudicha so na družbenem omrežju Facebook objavili videoposnetek dečka, ki povsem samostojno sedi na napihljivem kužku. Njegov napredek je od novembra, ko je na kliniki v Los Angelesu prejel najdražjo enkratno terapijo na svetu, iz dneva v dan boljši. Če bo malček še naprej dobro napredoval, bi bil po načrtih v začetku marca že lahko doma v Sloveniji. 

Za nami sta res dve posebni leti. Polni smeha, solz, vzponov in padcev. Ampak s trdo voljo, zeljo, predvsem pa z vaso pomocjo, praznujemo Krisov najlepsi rojstni dan. Kris, vsi smo ponosni nate do neba in se vec. Ostani se naprej tako vztrajen, pozitiven in zlat fantek. Predvsem pa, nam risi se naprej nasmehe na obrazu, saj teh ni nikoli dovolj❤ Hvala se enkrat vsem. Radi te imava, tvoj tata in mama❤ Tanti auguri amore nostro❤ Quest' anno grazie all'impegno, desiderio e l'aiuto vostro, festeggiamo davvero un compleanno speciale❤ Ti vogliamo bene Kris, tuo papà e mamma. #zakrisa #srecnokris

Posted by Go Help Kris on Tuesday, 28 January 2020

Starši so poleg videoposnetka objavili tudi čestitko Krisu, v kateri so zapisali: "Za nami sta res dve posebni leti. Polni smeha, solz, vzponov in padcev. Ampak s trdo voljo, željo, predvsem pa z vašo pomočjo praznujemo Krisov najlepši rojstni dan. Kris, vsi smo ponosni nate do neba in še več. Ostani še naprej tako vztrajen, pozitiven in zlat fantek. Predvsem pa nam riši še naprej nasmehe na obrazu, saj teh ni nikoli dovolj. Hvala še enkrat vsem. Rada te imava, tvoj tata in mama." 

Kris Zudich
Novice Dobre novice iz ZDA: Kris bi se v Slovenijo lahko vrnil marca #video

Ne spreglejte