SiolNET. Novice Slovenija
9,27

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Janša se je povzpel na najvišji dimnik v Evropi #foto

9,27

termometer

Predsednik vlade Janez Janša se je, kot je zapisal, v počastitev spomina na knapovsko tradicijo povzpel na najvišji dimnik v Evropi.

Na Twitterju je premier Janša objavil fotografije, ki prikazujejo, kako se je povzpel na najvišji dimnik v Evropi. Kot je zapisal, so se v počastitev spomina na knapovsko tradicijo Trbovelj in Zasavja ob tokratnem obisku v regiji kljub dežju povzpeli na dimnik.

Vlada bo sicer v torek na obisku v zasavski regiji. S tamkajšnjimi župani in gospodarstveniki bo vladna ekipa pod vodstvom premierja Janeza Janše govorila predvsem o gospodarstvu, infrastrukturi in prestrukturiranju premogovne zasavske regije. Obisk bodo sklenili z večerno javno tribuno o razvoju regije v Trbovljah.

Jože Golobič Novice Svet UKC Ljubljana podprl Golobiča in Buturović Ponikvarjevo za nadaljnje vodenje bolnišnice

V okviru obiska, ki se bo začel z jutranjim delovnim posvetom v Litiji, se bodo predsednik vlade in ministrska ekipa srečali s predstavniki podjetij, zavodov, občin in drugih deležnikov v regiji.

Premier Janša se bo tako srečal z litijskim in zagorskim županom ter trboveljsko županjo. Obiskal bo tudi nekaj zasavskih podjetij, med drugim trboveljski DEWEsoft in podjetniški pospeševalnik Katapult.

Že danes pa so obrambni minister Matej Tonin, minister za delo Janez Cigler Kralj, minister za javno upravo Boštjan Koritnik in infrastrukturni minister Jernej Vrtovec obiskali Litijo.

Vinarium Lendava Novice Vinarium obiskal 500 tisoči obiskovalec #video LMŠ Levica SAB SD Novice Stranke KUL tik pred podpisom sporazuma. Katera med njimi bo najuspešnejša? #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin