Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 1. 2024,
11.35

Osveženo pred

3 mesece, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

nakupovanje popust drsališče drsanje Aleja Sky ALEJA PR članek

Sreda, 10. 1. 2024, 11.35

3 mesece, 2 tedna

Izkoristite odlične popuste in drsajte na ALEJI SKY

Oglasno sporočilo

ALEJA vas vabi na pravo zimsko razvajanje, kjer lahko do konca januarja v številnih trgovinah uživate v izjemnih zimskih popustih. Nakupovanje lahko aktivno popestrite z drsanjem na edinstvenem drsališču ALEJE SKY, saj ta mesec na info točki ob nakupu nad 50 evrov prejmete 50 odstotkov popusta.

Vaše nakupovanje pa lahko aktivno popestrite z drsanjem na edinstvenem drsališču ALEJE SKY, saj ta mesec na info točki ob nakupu nad 50 evrov prejmete 50 odstotni popust. | Foto: Aleja Vaše nakupovanje pa lahko aktivno popestrite z drsanjem na edinstvenem drsališču ALEJE SKY, saj ta mesec na info točki ob nakupu nad 50 evrov prejmete 50 odstotni popust. Foto: Aleja

Na strehi ALEJE SKY lahko vsi ljubitelji drsanja že tretjo leto zapored uživajo v zimskih radostih na kar tisoč kvadratnih metrih drsalnih površin in 140 metrov dolgi ledeni stezi. Svoje veščine drsanja lahko izpilite na drsalnih uricah s Pino, in sicer vsako soboto v januarju med 10. in 12. uro. Pina, ki številne s svojo eleganco na ledu navdušuje, vas bo vodila skozi različne tehnike, trike in osnove drsanja. Ne glede na to, ali ste začetnik ali že izkušeni drsalec, boste našli priložnost za učenje in zabavo. Če želite čarobno doživetje nad mestom podariti tudi bližnjim, lahko vstopnice za drsanje kupite na info točki drsališča.  

V ALEJI vas vabijo na pravo zimsko razvajanje, kjer lahko do konca januarja v njihovih številnih trgovinah uživate v izjemnih zimskih popustih. | Foto: Aleja V ALEJI vas vabijo na pravo zimsko razvajanje, kjer lahko do konca januarja v njihovih številnih trgovinah uživate v izjemnih zimskih popustih. Foto: Aleja

Ne pozabite na darilne bone Desetak, ki so prav tako odlično darilo za vaše najbližje. Izkoristite jih lahko v petih nakupovalnih destinacijah po Sloveniji: ALEJA Ljubljana Šiška, Citypark Ljubljana, Center Vič Ljubljana, Citycenter Celje in Europark Maribor. Izbirate lahko med 450 različnimi trgovinami in lokali.

Nakupovalno destinacijo ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers.

V ALEJI je na 32 tisoč kvadratnih metrih najemnih površin 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, "car sharing", postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon. Evropsko združenje nakupovalnih središč (ECSP) je maja letos ALEJI podelilo nagrado za dizajn in razvoj za izjemne projekte v trgovski panogi. V kategoriji novogradnje nakupovalnih središč s površino od 15 tisoč do 45 tisoč kvadratnih metrov je premagala različne finaliste iz Evrope. Najsodobnejša ljubljanska nakupovalna destinacija je zablestela s svojo večnamensko trajnostno naravnanostjo ter žirijo prepričala z inovativno uporabo strehe za šport, prosti čas in rekreacijo. Več informacij na www.aleja.si.

SES – Spar European Shopping Centers razvija, gradi in upravlja nakupovalna središča v šestih državah, v Avstriji, Sloveniji, Italiji, na Madžarskem, Hrvaškem ter Češkem. Podjetje s sedežem v Salzburgu trenutno upravlja 31 nakupovalnih lokacij v Srednji, Južni in Vzhodni Evropi z najemno površino (GLA) več kot 850 tisoč kvadratnih metrov. SES je vodilni na trgu v segmentu velikih nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Z več kot sto milijoni obiskovalcev na leto so trgovski partnerji v nakupovalnih središčih SES v letu 2022 ustvarili prodajo v višini 3,13 milijarde evrov. SES ponuja svoje znanje tudi na področjih razvoja projektov, vodenja gradnje, oddaje trgovinskih prostorov, upravljanja centrov in objektov kot tudi storitve za zunanje lastnike nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so prejela že več domačih in mednarodnih nagrad za arhitekturo in oblikovanje, trajnostnost, prometno načrtovanje in inovativno trženje. Nakupovalno središče ALEJA Ljubljana je letos prejelo svetovno priznano nagrado ECSP Design and Development Award v kategoriji novogradnje nakupovalnih središč s površino od 15 do 45 tisoč kvadratnih metrov. SES je del skupine SPAR Österreich.

Naročnik oglasnega sporočila je ALEJA.

Ne spreglejte