SiolNET. Novice Slovenija
0,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Iščejo kradljivca traktorske prikolice in kritine, škode za več kot sto tisoč evrov

0,45

termometer

kraja prikolica traktor kritina | Tat je ukradel traktor, prikolico in še kritino. Škode je za več kot sto tisoč evrov.  | Foto: PU Maribor
Tat je ukradel traktor, prikolico in še kritino. Škode je za več kot sto tisoč evrov. Foto: PU Maribor

Policija išče tatu traktorske prikolice in strešne kritine v Vrhlogi v vrednosti več kot sto tisoč evrov. Vse, ki bi o tatvini karkoli vedeli, prosijo, da to sporočijo na interventno telefonsko številko policije 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Neznani storilec je 7. februarja okoli 23. ure v Vrhlogi odtujil kmetijski traktor znamke John Deere z nameščenimi vilicami in nakladačem za nalaganje bal, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

"S traktorjem se je odpeljal v Pongrce, kjer je nanj priklopil osemmetrsko traktorsko dvoosno prikolico zelene barve, odtujil še to in se odpeljal do gradbišča na Bistriški cesti v Framu. Tam je na odtujeno prikolico naložil 64 kosov (štiri pakete) strešne kritine iz pločevine temno rjave barve s tricentimetrsko izolacijo, dolžine 10 metrov, in odtujil še to," so podrobnosti o kraji še navedli pri policiji.

Neznani storilec je ukradel tudi štiri palete strešne kritine.  | Foto: PU Maribor Neznani storilec je ukradel tudi štiri palete strešne kritine. Foto: PU Maribor

Traktor že našli, prikolico in kritino še iščejo 

Po poljskih poteh skozi Ješenco, med njivami in gozdovi je vse odtujeno odpeljal neznano kam. Z dejanjem je neznani storilec povzročil za okoli 103 tisoč evrov materialne škode. Policisti so odtujeni kmetijski traktor našli naslednji dan, 8. februarja 2022, v bližini Sestrških jezer, in ga vrnili oškodovancu. Še vedno pa policisti iščejo odtujeno traktorsko prikolico in strešno kritino.

Prosijo za kakršnekoli informacije, te lahko sporočite na interventno telefonsko številko policije 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Bitcoin_jan22 Novice Paru zasegli rekordno vrednost denarja v bitcoinih skuter ukraden 04022022 Novice Ste videli ta skuter? Ukradli so ga v Slovenski Bistrici. šolstvo, pouk, učenci, šola Novice V sistemu eŠola se je zgodila kraja podatkov učiteljev Odprt prtljažnik v avtomobilu Avtomoto Zakaj lastniki avtomobilov puščajo odprte prtljažnike Samsung Novice Na Štajerskem iz tovornjaka ukradli kar 270 televizorjev Kraja v trgovini Novice Prepoznate moškega, ki je kradel v trgovini? #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin