SiolNET. Novice Slovenija
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Dve toni in pol živil za Anino zvezdico

4

termometer

OMV Slovenija je prvo obletnico kluba Smile&Drive obeležil z velikodušno donacijo Anini zvezdici, ki bo dve toni in pol živil namenila tistim družinam, ki jim decembra ni mogla pomagati.

Ana Lukner, ustanoviteljica fundacije Anina zvezdnica, je spet dokazala, da so majhna nesebična dejanja prava povezovalna nit za lažjo prihodnost, predvsem tistih, ki so se znašli na socialnem dnu. Tokrat ji je spet na pomoč priskočilo podjetje OMV Slovenija, ki je fundaciji namenilo kar dve toni in pol živil.

"Kar srce mi je poskočilo, ko sem videla, koliko stvari se je nabralo," je povedala vidno ganjena Ana Lukner, saj bo lahko obdarila nekaj tistih družin, za katere je decembra zmanjkalo donacij. "V Sloveniji je vedno več socialno ogroženih družin. V zadnjem letu sem ugotovila, da samo akcije zbiranja hrane niso več dovolj. Čeprav smo imeli decembra rekordno akcijo, smo lahko obdarili samo polovico prijavljenih družin," prav zato je pomoč OMV Slovenije tako pomembna.

240 tisoč točk za 240 tisoč članov

Klub OMV Smile & Drive te dni praznuje prvi rojstni dan, v tem času je pridobil kar 240 tisoč članov, ki so bili deležni številnih akcijski ponudb in ugodnosti. Številka njihovega prispevka Anini zvezdici je simbolična – podarili so ji 240 tisoč točk zvestobe –, toliko, kolikor se je v letu dni nabralo članov. Točke so pretvorili v osnovna živila, ki bodo šla v roke socialno ogroženim družinam. "Tovrstno povezovanje je izredno pristno. Da se povezujemo in si pomagamo, je zame edini način, da tvorimo neko prihodnost," je prepričana Ana Lukner.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin