SiolNET. Novice Slovenija
2,32

termometer

  • Messenger
  • Messenger

DeSUS po odhodu Pivčeve zapustil še Janez Ujčič

2,32

termometer

Janez Ujčič
Iz DeSUS je izstopil tudi Janez Ujčič. Foto: STA

Po nedavnem odstopu Aleksandre Pivec z mesta predsednice DeSUS in njenem izstopu iz stranke upokojencev je DeSUS zapustil tudi Janez Ujčič. V svoji izstopni izjavi je Ujčič zapisal, da z današnjim dnem nepreklicno odstopa z vseh funkcij in da hkrati izstopa tudi iz stranke. V času predsedovanja Pivčeve je bil Ujčič uradni govorec stranke.

Karl Erjavec Novice Jurša: Erjavec je večkrat izrazil bojazen za našo stranko

"Z današnjim dnem nepreklicno odstopam z vseh funkcij, izstopam pa tudi iz stranke," je po poročanju Večera v svoji odstopni izjavi zapisal Janez Ujčič. Ujčič je bil dolgoletni član izvršnega odbora stranke, uradni govorec stranke in član mariborskega mestnega odbora DeSUS, ki ga je donedavnega vodila Jelka Kolmanič.

Ujčič je bil dolgoletni član izvršnega odbora stranke, uradni govorec stranke in član mariborskega mestnega odbora DeSUS, ki ga je donedavnega vodila Jelka Kolmanič. Ujčič je bil dolgoletni član izvršnega odbora stranke, uradni govorec stranke in član mariborskega mestnega odbora DeSUS, ki ga je donedavnega vodila Jelka Kolmanič. Foto: STA

Kolmaničeva je bila podpredsednica DeSUS, iz stranke je po 19 letih izstopila v začetku oktobra. Po odstopu nekdanje predsednice stranke Aleksandre Pivec je z mesta podpredsednice DeSUS odstopila tudi Anita Manfreda. Tako kot Kolmaničeva je tudi Manfreda, ki je vodila šempetrski občinski odbor stranke, izstopila iz DeSUS.

Jelka Kolmanič Novice DeSUS po odhodu Pivčeve zapustila še ena vidna članica

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin