Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
15. 11. 2014,
18.14

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Danes Danes Planet TV

Sobota, 15. 11. 2014, 18.14

5 let, 2 meseca

Danes v Danes: Kaj je z vrha SKB banke odneslo ministrskega kandidata

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
V informativni oddaji Danes med drugim o aferi, ki je ministrskega kandidata Koprivca odnesla iz uprave SKB banke, o poplavah, o usmrtitvi talca pripadnikov Islamske države ter o vrhu G20.

V oddaji Danes ekskluzivno o aferi, ki je ministrskega kandidata Gojka Koprivca odnesla iz uprave SKB banke. Med prebivalci Loške doline sejejo strah napovedi meteorologov. To noč jih je napovedano deževje obšlo, a nove obilne padavine so napovedane že v noči na torek. Vreče s peskom zato ostajajo pred hišami, iz katerih gasilci še vedno črpajo vodo. Če jim je noč prizanesla s poplavami, pa je prebivalcem zahodnega dela Slovenije jutro prineslo novo plazenje zemlje. Kar štirje plazovi pa še vedno ogrožajo kmetijo družine Oblak v Ilirski Bistrici, kjer so zjutraj skopali jarek, kamor naj bi se v primeru plazenja razlil bližnji hudournik.

Razkrivamo hudo napako slovenskega javnega zdravstva. Obetavnemu rokometašu, 19-letnemu Blažu Žuži, je osebna zdravnica brez natančnega pregleda postavila napačno diagnozo - anoreksijo. 5 let se je neustrezno zdravil. Zdaj ima le 30 kilogramov. Starša sta ga julija poslala na samoplačniško zdravljenje v Topolšico, kjer so nad napako zdravniških kolegov zgroženi.

Svet se zgraža nad novo usmrtitvijo talca pripadnikov Islamske države. V danes objavljenem videoposnetku džihadisti trdijo, da so obglavili ameriškega humanitarnega delavca Petra Kesiga. Da bo Kesig naslednja žrtev, so skrajneži napovedali že prejšnji mesec, ko so usmrtili britanskega humanitarnega delavca Alana Heninga.

Vrh 20-ih najvplivnejših svetovnih gospodarstev G20, si je v avstralskem Brisbanu postavil ambiciozen cilj: v prihodnjih 4-ih letih gospodarsko rast okrepiti za dobra dva odstotka. A je spoznavanje avstralske kulture in poziranje s pandami zasenčil spor z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom zaradi krize v Ukrajini. Putin je srečanje še pred uradnim zaključkom zapustil.

Ne spreglejte