Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 10. 2017,
3.56

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75

4

Natisni članek

Mirko Mayer Planet TV Borut Pahor Marjan Šarec Maja Makovec Brenčič Romana Tomc Ljudmila Novak Boris Popovič Angelca Likovič

Sreda, 4. 10. 2017, 3.56

6 let, 6 mesecev

Danes soočenje: sedem predsedniških kandidatov na enem mestu #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75

4

Na Planet TV bo danes ob 21.15 na sporedu predsedniško soočenje. Na Siol.net boste lahko ob soočenju v živo spremljali komentiranje Bernarde Jeklin, Iva Hvalice in Edvarda Kadiča.

V Cankarjev dom, kjer bo potekalo soočenje, bodo prišli Borut Pahor, Marjan Šarec, Maja Makovec Brenčič, Romana Tomc, Ljudmila Novak, Boris Popovič in Angelca Likovič, soočenje pa bo vodil Mirko Mayer.

Sedem kandidatov, sedem tem

Dotaknili se bomo področij sprave, boja s korupcijo, stanja vojske, odnosov s Hrvaško, pomilostitev in odlikovanj, zanimalo nas bo tudi, kdaj mora predsednik oziroma predsednica izraziti svoje mnenje.


Preberite še:

Kdo od predsedniških kandidatov ne razkriva svojega premoženja?


Kandidate in kandidatke bomo povprašali še o njihovih osebnih junakih, po kom se zgledujejo, zanimalo pa nas bo tudi prav nasprotno, kdo zanje predstavlja največje zlo. V oddaji Predsedniških 7 bomo dali besedo občinstvu v dvorani, kandidate pa bomo soočili tudi z njihovimi starimi izjavami in dejanji.

"Pokazali jim bomo njihove stare izjave, takšne, ki jih bodo spravile v neroden položaj, arbitraža, boj s korupcijo. Ideja, zakaj bi moralo biti to soočenje drugačno od preostalih, ki smo jih vajeni, je ta, da ne bodo kandidati soočeni le med sabo, ampak tudi sami s seboj, svojimi zdrsi, potezami, izjavami," razlaga Mayer.

Kdo je najbolj prepričal gledalce

Med soočenjem bodo gledalci lahko za svojega favorita glasovali po telefonu, sprotne rezultate boste lahko spremljali na Siol.net.

Trije komentatorji za odrom

Ob glavnem soočenju bodo to v zaodrju spremljali trije komentatorji: dolgoletna urednica Jane in Lady Bernarda Jeklin, nekdanji poslanec in član SDS Ivo Hvalica ter strokovnjak za telesno govorico Edvard Kadič. Komentiranje bomo v živo prenašali na Siol.net in programu Planet TV Plus.

Prenos soočenja bo na programu Planet TV, prenos komentiranja pa na programu Planet Plus.

Jeklin, Hvalica, Kadič | Foto: Siol.net/ A. P. K. Foto: Siol.net/ A. P. K.

 

Ne spreglejte