SiolNET. Novice Slovenija
10

termometer

 • Messenger
 • Messenger

35-letnika, ki so ga razkrili v oddaji Argument, prijavili policiji #video

10

termometer

Samo nekaj minut je trajalo, da je 35-letni moški novinarki oddaje Argument, ki se je predstavila kot 14-letnica, ponudil srečanje in seks. Voditelj Argumenta Mirko Mayer je 35-letnega pedofila soočil z njegovim početjem, njegovo dejanje pa je prijavil tudi policiji.

Andreja Vukmir Brenčič, zakonska in družinska terapevtka v Vzgojnem zavodu Planina, je pojasnila: "Lahko gre za neke oblike seksualne zasvojenosti, odcepljen gnus, večinoma pa so taki ljudje bili tudi sami žrtev spolne zlorabe." Dodala je, da kljub temu tovrstnega početja ni mogoče opravičevati. Bašičeva je v sinočnji oddaji opozorila, da je že nagovarjanje mladoletnih k spolnemu odnosu kaznivo.

Pedofil Novice Poglejte, kako je pedofil padel v zasedo v Ljubljani #video

Hitel z razlagami, da je bila vse skupaj pomota

Katja Bašič, upokojena kriminalistka, je dejala, da gre pri sinočnjem razkritju za poseben primer. "Zanimivo je, da se je pri tej starosti odločil tako svobodno, brez strahov pred razkritjem."

Moški je ob soočenju z našim voditeljem hitel z razlagami, da je bila vse skupaj pomota, da tega ne počne, da je v Ljubljano prišel zaradi drugih opravkov. Kriminalistika pravi, da je normalno, da ne želi priznati svojega početja, "ampak dejstvo je, da vsak 35-letnik ne stopi v stik s 14-letnico".

Spomnimo, decembra lani so policisti razkrili prijetje Slovenca, ki ga sumijo, da je 10 let prek spleta iskal mladoletne žrtve. Odkrili so več kot 400 tisoč datotek, ki prikazujejo spolno zlorabo otrok. In identificirali več kot 30 slovenskih mladoletnikov, ki so bili žrtve zlorab prek interneta ali fizične zlorabe.

V oddaji Danes na Planet TV je bila gostja psihologinja Nina Kočar. Spregovorila je o pedofiliji in o tem, zakaj mladi v nekaterih položajih izgubijo moralni kompas.

Vso oddajo Argument, ki je na sporedu vsak četrtek ob 21.00, si lahko na Planetu ogledate tudi s funkcijo ogled nazaj.
ds Novice Pedofila smo posneli, kako se je pripeljal na seks s 14-letnico #Argument #video

Komentarji

22

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • MajaKajza / 07.04.2019. ob 06:14 +5 0

  mene bolj skrbi to, da vsak dela otroke brez odgovornosti, ustrezne vzgoje in empatije...skratka, žrtve so otroci svojih nevzgojenih staršev !

  +5 0
 • biz / 07.04.2019. ob 15:43 +4 - 1

  FIZIK10 - enako velja za denarnico polno denarja na avtomobilu, če se ponuja še ne pomeni da jo lahko vzameš. Kraja je kraja in o tem ni nobenega izgovora in kraja je greh in z zakonom se kraja preganja. Vsaka drugačna argumentacija pa nikakor ne more držati vode.

  +4 - 1
 • m2626 / 07.04.2019. ob 10:51 +5 - 2

  FIZIK10, sorry ampak res si bedak. 14 letnica se ponuja in ti bi jo naskočil, ker se pač ponuja. Krivda naj bi bila obojestranska. Ti 35, ona 14 let. Zakonsko je prepovedano imeti spolne odnose z mlajšo osebo od 15 let, pa tudi če se ti ponuja, kot praviš ti. Najbrž imaš tudi pedofilska nagnjenja in bi rad del svoje slabe vesti in dejanja, prenesel tudi na žrtev.

  +5 - 2
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin