SiolNET. Novice Slovenija
5,18

termometer

  • Messenger
  • Messenger

27-letna ženska v Mariboru umrla nasilne smrti

5,18

termometer

policija, policijski avto | Policisti še preiskujejo okoliščine dogodka.  | Foto: STA
Policisti še preiskujejo okoliščine dogodka. Foto: STA

Policijo so danes okoli 14. ure obvestili, da so v stanovanje v Mariboru na poti reševalci, saj naj bi bila tam poškodovana ženska. Kmalu po tem so na OKC prejeli klic moškega, da bi naj reševalci na kraju ugotovili, da je ženska umrla nasilne smrti.

Na kraj so nemudoma odšli policisti.

V nadaljevanju so ugotovili, da je umrla 27-letna ženska, sicer državljanka Srbije. Na kraju so odvzeli prostost 20-letnemu moškemu, državljanu Slovenije.

Po doslej zbranih informacijah sta oba prebivala na območju Maribora in sta bila domnevno krajši čas v partnerskem odnosu.

Predstavnica za odnose z javnostmi PU Maribor Anita Kovačič Čelofiga je v izjavi za medije v Mariboru dodatno povedala, da je policija oba, tako osumljenega kot žensko, v preteklosti že obravnavala, navaja STA.

O dogodku so obvestili dežurnega preiskovalnega sodnika, ta je prevzel ogled kraja kaznivega dejanja, in dežurno državno tožilko.

"V tem trenutku se nadaljujejo intenzivne aktivnosti za razjasnitev okoliščin tega kaznivega dejanja, ogled kraja dejanja in druge preiskovalne aktivnosti, zato bomo dodatne informacije posredovali v prihodnjih dneh," so še sporočili s Policijske uprave Maribor. 

Zastoj Novice Promet na avtocestah se je umiril Traktor Novice V nesreči s traktorsko prikolico poškodovanih osem maturantov Blejski vintgar Novice Bled: ženska s kolesom padla 20 metrov globoko slovenska policija Novice Pri vzvratni vožnji s tovornjakom prevozil motoristko, ki je takoj umrla slovenska policija Novice Padel s strehe nakupovalnega središča in umrl
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin