Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 11. 2019,
14.01

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Eligma

Video: Jan Lukanović

Natisni članek

kriptovalute Eligma advertorial GoCrypto Elly

Ponedeljek, 18. 11. 2019, 14.01

2 meseca, 2 tedna

K frizerju in v trgovino s kriptovalutami – zakaj pa ne?

Vsebino omogoča Eligma

Video: Jan Lukanović

Slovenija se lahko pohvali s številnimi inovacijami na področju tehnologij prihodnosti, ki bodo kmalu temeljito spremenile naš vsakdanjik, posebej na področju kriptovalut. Inovacija GoCrypto, ki jo je lansiralo slovensko podjetje Eligma, naš vsakdan spreminja že danes. Kako? Tako, da redefinira svet trgovanja na področju mobilnega plačevanja s kriptovalutami in s tem razvoj na področju kriptovalut premika še za eno stopničko višje.

GoCrypto je najenostavnejši sistem za sprejemanje kriptovalut v vaši lokalni ali spletni trgovini – z najnižjimi transakcijskimi stroški na tržišču. Platforma za takojšnja plačila, s katero spodbujate rast poslovanja, optimizirate transakcije in ohranjate vrednost prihodkov. | Foto: GoCrypto je najenostavnejši sistem za sprejemanje kriptovalut v vaši lokalni ali spletni trgovini – z najnižjimi transakcijskimi stroški na tržišču. Platforma za takojšnja plačila, s katero spodbujate rast poslovanja, optimizirate transakcije in ohranjate vrednost prihodkov.

Kriptovalute so velik potencial, vendar v isti sapi hkrati obstaja tudi veliko ovir za sprejemanje kriptovalut pri trgovcih. Transakcije kriptovalut so navadno počasne, sprejemanje je kompleksno, pričakuje se veliko znanja, pogosto pa je potrebna tudi dodatna strojna oprema.

GoCrypto vse te ovire premošča in razbija mite, s tem da omogoča takojšne sprejemanje kriptoplačil z različnimi kriptodenarnicami v lokalnih in spletnih trgovinah, in to z najnižjimi provizijami za kupce. Prodajalec sprejema kriptoplačila, prejme pa evre. Enostavno za kupca in prodajno osebje.

Niste "kriptoekspert"? Nič hudega. Pri razvoju GoCrypta je bila najpomembnejša enostavna uporaba. Rezultat so varna in hitra plačila, vse skupaj pa je še lažje kot slikanje s telefonom.

V videoprispevku preverite, kako smo v ljubljanskem BTC-ju, pri frizerju in v eni izmed modnih trgovin nakup opravili s kriptovalutami.

Potencial za kupce in trgovce

GoCrypto je zanimiv tako za potrošnike kot tudi lokalne ali spletne trgovine, saj nudi infrastrukturo za najpreprostejše in najhitrejše sprejemanje kriptovalut.

Potrošnikom nudi nakupovalno izkušnjo, ki je učinkovita, upošteva njihove individualne želje ter jim omogoča uporabo različnih plačilnih sredstev ali njihovo kombinacijo. Nove tržne priložnosti pa se zavedajo tudi trgovci in ponudniki storitev, saj je število lokacij, ki omogočajo tovrstno plačevanje, vsak dan večje.

40 milijonov uporabnikov kriptodenarnic

Nobena vrsta plačila ni vseskozi enako priljubljena; to velja tudi za kriptovalute. Dejstvo pa je, da brez ponudbe ni povpraševanja. Če trgovine ne sprejemajo kriptovalut, jih kupci nikjer ne morejo uporabljati.

Samo za kontekstualizacijo. Na svetu je 40 milijonov uporabnikov kriptodenarnic, 11 % potrošnikov pa pričakuje, da bodo v prihodnosti lahko uporabljali kriptovalute. Največ GoCrypto lokacij je trenutno v Sloveniji in na Hrvaškem, kmalu pa se GoCrypto širi tudi v Švico, Venezuelo, Kolumbijo, Argentino, Turčijo, Veliko Britanijo, Japonsko in druge.

Eligma, eno najbolj vročih slovenskih visokotehnoloških podjetij, trgovcem z inovacijo GoCrypto omogoča, da pri nakupih sprejemajo kriptovalute, plačilo pa prejmejo v evrih. Elly je prva mobilna aplikacija, ki bo zares združila različne možnosti plačevanja. Z Elly lahko danes nakupujete ali prodajate kriptovalute kar znotraj aplikacije. | Foto: Eligma, eno najbolj vročih slovenskih visokotehnoloških podjetij, trgovcem z inovacijo GoCrypto omogoča, da pri nakupih sprejemajo kriptovalute, plačilo pa prejmejo v evrih. Elly je prva mobilna aplikacija, ki bo zares združila različne možnosti plačevanja. Z Elly lahko danes nakupujete ali prodajate kriptovalute kar znotraj aplikacije.

Obiščite GoCrypto.com in ustvarite brezplačen uporabniški račun!

USTVARITE BREZPLAČNI RAČUN

Če želite sistem GoCrypto omogočiti tudi v vaši trgovini oziroma storitvenem obratu, obiščite https://gocrypto.com

Več kot 600 lokacij in vedno več zanimanja

Cilj podjetja Eligma, ki so ga ustanovili tehnološki vizionarji in ga podpira vrsta uglednih svetovalcev, je spremeniti svet vsakdanjih nakupov in prodaje.

Po uspešni javni množični prodaji žetonov maja 2018, v kateri ji je kljub negotovim tržnim razmeram uspelo zbrati 10 milijonov dolarjev, je ekipa predstavila napreden sistem Elipay – mobilno aplikacijo, ki se danes sicer imenuje Elly in omogoča mobilno plačevanje s kriptovalutami v spletnih in fizičnih trgovinah. Kriptoplačila z mobilno aplikacijo Elly danes sprejema prek 600 lokacij po vsej Sloveniji, zanimanja pa je vedno več.

Slovenija na ta način nagovarja nov segment kupcev in orje ledino z izjemno naklonjenostjo razvoju najsodobnejših tehnologij, podjetje Eligma pa načrtuje razvoj novih rešitev, ki uporabnikom obetajo prihranek časa in denarja.

"Odziv kupcev na možnost plačevanja s kriptovalutami je bil predvsem pozitiven, saj gre za enostaven in varen način plačevanja. Tako zaposleni kot kupci so zadovoljni s sistemom GoCrypto, saj je enostaven za uporabo."

 | Foto: "Odziv kupcev na možnost plačevanja s kriptovalutami je bil predvsem pozitiven, saj gre za enostaven in varen način plačevanja. Tako zaposleni kot kupci so zadovoljni s sistemom GoCrypto, saj je enostaven za uporabo."

Ne potrebujete doktorata iz financ

Uporaba sistema GoCrypto je enostavna tako za potrošnike kot tudi trgovce. Ne potrebujete doktorata iz financ. Postopek sprejemanja kriptovalut je za trgovce prav tako enostaven kot druge vrste plačil – z gotovino ali plačilnimi karticami. Z menjalnimi tečaji se vam ne bo treba ukvarjati, saj plačila vedno prejmete v evrih in v enakem znesku, kot ste ga zahtevali. Za vas in vašo prodajno ekipo ne bo nobenih tehničnih ali drugih novosti, zato za uporabo GoCrypta ne potrebujete nikakršnega usposabljanja.

Zakaj GoCrypto?

1. Ker kupcem omogočite najrazličnejša plačila.

Dostop do več kot pet milijonov novih strank s kriptodenarnicami (Bitcoin.com Wallet, Elly), ki uporabljajo bitcoin cash, GoC, bitcoin, ether in Euro Token.

2. Ker prihranite pri provizijah.

Prihranek pri provizijah – občutno nižje kot pri kreditnih karticah.

3. Brezplačna, hitra, transparentna namestitev.

Brezplačna namestitev in vzdrževanje. Brez obratovalnih stroškov!

4. Za sprejem plačil je dovolj že telefon.

Kupec le poskenira QR-kodo nakupa z vašega telefona. To je vse!

5. Enostavno, varno, brez skritih stroškov.

Vsa vaša sredstva so shranjena zunaj spleta in s tem varna pred vdori.


PREVERITE POSLOVNE REŠITVE PO SVOJI MERI


Ne spreglejte