Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 8. 2017,
15.00

Osveženo pred

6 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0
Instagram Apple

Natisni članek

Petek, 11. 8. 2017, 15.00

6 let, 11 mesecev

Tudi veliki Apple je sedaj na Instagramu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0

Ameriški tehnološki velikan Apple je sedaj začel uporabljati tudi Instagram. Njegov profil najdete pod imenom "apple" oziroma na tem internetnem naslovu: https://www.instagram.com/apple. Ena izmed prvih objav je bil enostaven pozdrav in povabilo k uporabi značke #ShotoniPhone:​

Zagotovo bo imel Apple na svojem profilu Instagram ogromno sledilcev. V času pisanja te novice jih je imel že nekaj manj kot pol milijona. Verjetno pa je številka sledilcev v času, ko tole berete, že precej višja. | Foto: Zagotovo bo imel Apple na svojem profilu Instagram ogromno sledilcev. V času pisanja te novice jih je imel že nekaj manj kot pol milijona. Verjetno pa je številka sledilcev v času, ko tole berete, že precej višja.

Apple ima na svojem Instagram profilu že več posnetkov, ki so jih uporabniki naredili z njegovimi mobiteli iPhone. Ali bo Apple tudi v prihodnje objavljal samo posnetke svojih uporabnikov na Instagramu, je težko reči.

Če bi radi, da bi Apple objavil tudi vaše posnetke z Instagrama, jih opremite z oznako #ShotoniPhone, in z nekaj sreče jih tudi bo.

To sicer ni prvič, da se je Apple prijavil v neko družbeno omrežje. Pred časom se je tudi že na Twitter, a na njem ni aktiven.

Članek je bil prvotno objavljen na Telekomovem Tehniku.

Ne spreglejte