SiolNET. Novice Črna kronika
0,41

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Velenjski policisti v zadnjem tednu izvedli več zasegov drog

0,41

termometer

droga
Foto: policija

Policisti so prejšnji vikend na javni prireditvi v Velenju izvedli devet zasegov drog. Pri 31-letnemu Velenjčanu, za katerega so sumili, da je drogo prodal drugim, so našli več zavojev amfetaminov in okoli 100 tabletk ekstazija. V četrtek pa so policisti drogo zasegli tudi 56-letni ženski z Ljubnega in 36-letnemu moškemu iz Šoštanja.

Kot danes so sporočili s Policijske uprave Celje, so 31-letnega Velenjčana pridržali in pri njemu opravili tudi hišno preiskavo. Med preiskavo so našli še 60 tabletk ekstazija, merice, tehtnice ter več drugih stvari, ki jih je uporabljal pri prodaji droge.

Policisti bodo Velenjčana kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

droga Foto: policija

Velenjski policisti so v četrtek v sodelovanju z vodniki službenih psov opravili hišno preiskavo na območju Šoštanja pri 36-letnemu moškemu in dve hišni preiskavi na območju Ljubnega pri Savinji pri 56-letni ženski.

Pri 36-letniku so našli manjšo količino posušene konoplje, 56-letnici pa so zasegli okoli sedem kilogramov posušenih delcev konoplje, 82 manjših sadik konoplje ter 105 sadik konoplje različnih velikosti. Zasegli so ji tudi dva šotora, prirejena za gojenje konoplje na podstrešju ene od hiš. Šotora sta bila opremljena z lučmi, ventilatorji, vlagomeri, transformatorji in drugo opremo za gojenje konoplje.

Oba bodo policisti kazensko ovadili zaradi suma storitve enakega kaznivega dejanja kot pri Velenjčanu.

droga Foto: policija

droga Foto: policija

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • borut08 / 15.06.2019. ob 12:20 0 0

    Prioriteta politicni policiji je scitenje lopovskih elit ala Kangler,Jansa,Jankovic itd.Ko sem lopova prisesanga na drzavne jasli grdo pogledu sicer sina vplivneza iz F21 me je takoj obiskala policija in prejel sem placilni nalog(PP.Lasko)ko pa sem sam zelel podati ovadbo na PU.Celje jo pa niso zeleli sprejeti in sele po pritozbi ma MNZ.so jo morali,mi pa posiljajo za vrat preprodajalce drog in odvisnike,da bi me utisal oz.ustrahoval in preusmeril pozornost od bistva.

    0 0
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin