Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 9. 2013,
13.21

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

pogrešana

Ponedeljek, 16. 9. 2013, 13.21

8 let

Svojci že mesec in pol pogrešajo 29-letno Tino Škaper

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Sorodniki 29-letne Tine Škaper iz Podsabotina v Goriških brdih so policistom Policijske postaje Nova Gorica dekle kot pogrešano prijavili 30. julija letos. Do zdaj je niso našli.

Škaperjeva je od doma oziroma dejanskega bivališča v Piranu neznano kam odšla 26. julija v popoldanskih urah. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da je pogrešana isti dan ob 16.50 sorodnikom prek telefona sporočila, da je v Kopru. Od takrat se ni oglasila nikomur več.

Policisti preverjajo vse do zdaj prejete informacije v zvezi s pogrešano, a 29-letnice do zdaj še niso našli. Ugotovili so, da se je 26. julija okoli 20. ure pripeljala iz Kopra v naselje Cerklje na Gorenjskem. Na avtobusni postaji je izstopila in peš odšla proti Krvavcu. Predvidevajo, da je Škaperjeva nato z avtoštopom odšla v smeri Krvavca oziroma Kriške doline. Glede na dejstvo, da se je to zgodilo v petek zvečer, obstaja verjetnost, da je Škaperjevo v smeri Krvavca odpeljal kakšen domačin ali uporabnik/lastnik počitniških objektov na Krvavcu, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Pogrešana 29-letna Tina Škaper je visoka približno 165 centimetrov, tehta približno 65 kilogramov, ima temnejše lase (običajno spete v čop), je temnejše polti in ima temno-rjave oči ter tetovažo prstana na prstancu leve roke. Po dozdajšnjih ugotovitvah je nazadnje nosila črne dolge hlače in imela obute natikače. S seboj pa je vzela tudi manjši rjav nahrbtnik.

Vse, ki bi karkoli vedeli o izginotju 29-letnice, policisti prosijo, da o tem takoj obvestijo najbližjo policijsko postajo oziroma pokličejo policiste Policijske postaje Nova Gorica na številko (05) 303 44 00 ali pokličejo na interventno telefonsko številko policije 113 oziroma anonimni telefon policije 080 12 00.

Ne spreglejte