SiolNET. Novice Črna kronika
0,72

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Slovenska policija išče lastnike več ključev: jih pogrešate tudi vi?

0,72

termometer

Ključi
Glede na zgodovino in predkaznovanost storilke obstaja velika verjetnost, da ključi izvirajo iz kaznivih dejanj oz. da so to ključi raznih stanovanj, poštnih nabiralnikov, garažnih vrat ali zapornic za stanovanja ali hiše, ki jih je storilka uporabljala, oškodovanci pa še niso podali prijave. Policija je ob tem izpostavila, da storilka ni lastnica nobene nepremičnine in je vedno stanovala v najeti nepremičnimi. Foto: Policija

Policija je pred časom prijela 43-letnico, ki se je izdajala za nepremičninsko agentko in pri tem zagrešila več kaznivih dejanj goljufije, pretežno pri najemu ali prodaji stanovanj na območju Kopra in Ankarana. Med predmeti, ki so jih zasegli ženski, je tudi večja količina ključev, za katere policija še ni uspela ugotoviti lastništva.

Policija je v začetku januarja prejela več prijav kaznivih dejanj goljufije, zatajitve in zlorabe osebnih podatkov, in sicer vse zoper 43-letno žensko. Kazniva dejanja so bila pretežno storjena pri najemu ali prodaji več stanovanj na območju Kopra in Ankarana, pri čemer se je storilka vedno predstavljala tudi kot pravnica in uspešna nepremičninska agentka.

Po prijetju konec marca so zanjo odredili pripor, nato pa jo je sodišče obsodilo na slabi dve leti zapora, so danes sporočili s Policijske uprave Koper.

Ključi Foto: Policija

Policija prosi vse, ki bi prepoznali omenjene predmete, da se zglasijo na policijski postaji Koper, kjer hranijo ključe.

Policisti so zaradi suma storitve dodatnih kaznivih dejanj ponarejanja listin ženski zasegli obsežno dokumentacijo in še nekatere druge predmete. Med temi so našli tudi večjo količino ključev, za katere še niso uspeli ugotoviti lastništva.

slovenska policija Novice Mariborski policisti: sporočite nam, če vas je obiskal "specialni povratnik" slovenska policija Novice V desetih dneh storil 19 kaznivih dejanj slovenska policija Novice S prižgano cigareto v roki po bencinski črpalki polival bencin

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin