SiolNET. Novice Črna kronika
1,21

termometer

 • Messenger
 • Messenger

25-letnik po naselju divjal s hitrostjo 120 kilometrov na uro

1,21

termometer

Policija slika
Fotografija je simbolična. Foto: Ana Kovač

25-letni voznik osebnega vozila je v torek v naselju Arclin v občini Vojnik vozil s hitrostjo 120 kilometrov na uro. Takšen prekršek se kaznuje z najmanj 1.200 evri denarne kazni in 18 kazenskimi točkami, so sporočili s celjske policijske uprave.

Celjski policisti so v torek obravnavali še enega nevarnega voznika, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Omenjenemu vozniku so vozilo zasegli, ob tej priložnosti pa spet opozarjajo, da je vožnja pod vplivom alkohola zelo nevarna.

"Skoraj polovico letošnjih prometnih nesreč s smrtnim izidom na našem območju so povzročili udeleženci, ki so bili pod vplivom alkohola, in sicer tako vozniki kot tudi pešci," so sporočili s celjske policijske uprave.

Komentarji

9

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Saratoga1979 / 10.07.2019. ob 11:32 +1 0

  @JHERIN, a da so udeleženci z telefonom bolj nevarni kot nekdo , ki je opit? A si ti na glavo padel? Ob porastu avtomobilov ki imajo serijsko vgrajene Bluetooth module itd, bo voznikov z telefoni na ušesih vedno manj. Danes ima že vsak clio Bluetooth. Alkoholiziranih in zadrogiranih bo pa vedno več. Tempo življenja terja svoj davek….!

  +1 0
 • res.no / 10.07.2019. ob 13:58 0 0

  Ampak folk se še vedno vozi s telefoni v roki, kljub temu,da imajo pametne avtomobile. Eni norci, celo tipkajo in surfajo. Celo vozniki mestnih avtobusov so na fonih. Prav vsi so nevarni - tako alkoholizirani, kot divjaki, kot telefonkarji - vsi so tempirane bombe na cesti, ki se jih moramo bati. Obupno je to, kako neodgovorni so ljudje. Potem, ko se tragedija zgodi, pa poti nazaj ni.

  0 0
 • pesbanny / 14.07.2019. ob 17:53 0 0

  Najnevarnejši so mladi vozniki. Namesto ,da bi tem mladim divjakom temeljito stopili ma prste in jim po potrebi do-življensko odvzeli vozniški izpit , pa terorizirajo starejše voznike z zdravniškimi pregledi ,ki so na ravni testa za alzheimerjevo bolezen ali ugotovitev če pacient ni morda totalen debil.

  0 0
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin